čtvrtek 25. října 2018

Pařák na brambory 80 litrů

Technické údajeVýška 990mmŠíř. PAŘÁK NA BRAMBORY LITRŮ SMALTOVANÝ. Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Můžeme se pochlubit více něž 50-ti letou tradicí a zkušenostmi.


Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

K č (45EUR) Vložka pařáku l nerez. Kč (18EUR) Vložka pařáku l nerez. Pařák na brambory l pozink. Nový pařák , kotel na brambory - smaltovaný litrů , vhodný pro ohřev vody, hodně používán na zabijačkách.


Velmi zachovalý výklopný pařák na brambory objem 100l. V katalogu nemáme podrobnější informace o parak na brambory. Níže naleznete zboží v. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyplňte online formulář. Zadejte Vaše údaje a parametry půjčky. Možnost vyzvednutí v Sušici.


Objem 6 1a 1litrů. Zabijačkový kotel na ohřev vody, výklopný. Výroba pařákůdále se zabýváme řezáním plazmou, tažnými zarízeními. Spodní díl je vyroben z černého plechu o síle mm, topeniště mm, rošt je litinový.


Užití: k paření čistých brambor a jejich uchování v teplém stavu, k ohřevu jiných krmiv,ev. Spařené brambory uchovávají v zavřeném kotli teplotu ca. Prodám pařák na brambory. Vložky jsou z nerezu nebo pozinkované. Odeslání odkazu známému.


Pošlete známénu, nebo i sobě pomocí e-mailu odkaz na stránku toho. Snips Box na brambory.

Kontejner pro skladování brambor, cibule a zeleniny: tmavý a dobře větraný, aby vaše zelenina zůstala čerstvá. Box je stohovatelný, můžete tak uskladnit více zeleniny na malém prostoru. V zachovalém stavu, stále funkční. Kotel - pařák 1Litrů vhodný na vař. Pokud se rozhodnete uložit velkéjutových pytlů, pak se mohou vejít až na 75- kg brambor.


Síťové sáčky jsou dnes velmi oblíbené, které jsou určeny k ukládání cibule nebo mrkve. Jsou velmi vhodné balení a brambory. Kolik kilogramů brambor je v síťovém sáčku?


Samozřejmě, to vše závisí na velikosti. Brambory není vhodné pěstovat stále na stejném místě, jinak hrozí zamoření hnilobami, háďátkem i mandelinkou. Ideální je interval roky. Před výsadbou je nutné prokypření půdy, aby se.


Jako hnojivo na brambory na podzim doporučujeme dvojitý superfosfát (kg na stot) a síran draselný (kg na sto čtverečních metrů). Na jaře je dobré hnojit brambory močovinou a dusičnanem (kg na sto metrů čtverečních).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky