čtvrtek 25. října 2018

Ukončení bazénové hrany

Zakončení bazénové hrany není pouze vzhledový prvek, ale i praktický. Dnes je na výběr mnoho desítek druhů bazénových lemů. Ukončení bazénové hrany tvoří konečný dojem bazénu. Pro pohledové ukončení je možné vymýt i hrany dlaždice, které.


Na obkládání ploch okolo bazénů s uložením za bazénové lemy.

To se týká především okolního vydláždění a ukončení hrany bazénu - obruby. Nutné je také zvážit dopředu, kam se eventuální zastřešení bude posouvat. Možnosti bazénového zastřešení: Pevné – ve stylu zimních zahrad. Mobilní (posuvné) – lze v případě potřeby odsunout mimo plochu bazénu.


S takto upravenými hranami jsou tyto obklady vhodné i samostatně jako bazénové krajnice (viz způsob pokládky). Betonový lem bazénu je vyráběn z. Detaily bazénu - ukončení bazénové hrany. Tento bazénový lem má povrchovou úpravou ELOX.

Plastový bazén je zapuštěn zároveň s dlažbou a místo lemu je vytvořen odvodový žlab s pochůzným. Použití přelivné hrany je dnes velice žádaný způsob ukončení horní ostré hrany u rodinných ale i veřejných bazénů. Bazénové lemy z umělého pískovce jsou z mnoha důvodů považovány za nejlepší řešení estetického a funkčního zakončení vrchní hrany bazénu. Umělý pískovec vyráběný v přírodní bílé barvě nebo probarvený do žlutého melíru decentně kontrastuje s modrou barvou bazénu a vyvolává přirozený přírodní dojem.


Bazénové lemy jsou vyráběny technologií vibrolití do speciálních pružných forem, jedná se o ruční výrobu s výslednou podobou přírodního kamene. Barevná stálost je daná. Schodová protiskluzová hrana Profilpas mosaz leštěná je schodový profil chránící hrany schodů, které jsou obloženy dlažbou, dřevem nebo laminátem. Schodová hrana pro vinylové podlahy Profil Team inox je schodový profil určený pro ukončení vinylové podlahové krytiny na hraně schodu. Hrany schodů jsou zvláště zatěžování a to hlavně v případě, pokud na schodech často zakopáváme.


Schodová lišta nám slouží k ochraně před uklouznutím či chrání dlažbu před poškozením. V nabídce naleznete například zdobné lišty, protiskluzné lišty či schodové lišty pod koberec nebo vinyl. Vyrobeny jsou z eloxovaného hliníku, nerezy v přírodní. A) bazénovou dlažbou B) ochrannou trubkou. Mají také potřebný protiskluz jako bazénová dlažba.


Počet ks pro roh 90stupňů - 2ks Počet ks pro kruh 3st. VÝBR VRCHNÍ BAZÉNOVÉ HRANY Varianta ♦ ukončení vrchní bazénové hrany na plochý lem (základní varianta – ceníková) Varianta ♦ ukončení vrchní bazénové hrany modrou trubkou ♦ nebo bez modré trubky (je vhodné pro bazénové lemy z umělého pískovce).

Bazénový lem rádius vnitřní se zoubkem z umělého pískovce. Volitelné doplňky: Nabízíme širokou škálu příslušenství a doplňků k bazénům. V našem sortimentu naleznete vnitřní schody, žebříky, protiproudy, tepelné čerpadla, solinátory, osvětlení, bazénovou chemii a spoustu dalšího.


Tvar,barva a hloubka dle přání zákazníka. Do bazénu lze naprojektovat různé tvary schodiště, relaxační a vířivé lavice s masážními tryskami. V naší nabídce naleznete oválné bazény na zahradu různých velikostí. Pokud chcete bazénový klenot, zvolte oválný zahradní bazén od profesionálů.


Polypropylenové desky jsou vyráběny technologií extruze za použití kopolymeru, který zaručuje deskám dobré fyzikálně mechanické vlastnosti (pevnost v tahu, ohybu, moduly pružnosti) při zachování rázových pevností při teplotách i pod bodem mrazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky