úterý 16. října 2018

Eurotis nářadí

Eurotis nářadí pro instalaci trubek a rozvorů za ační ceny. Rychlá a bezpečná doprava. Nakupujte od specialisty na rozvody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Upozorňujeme naše zákazníky, že z důvodu vyhlášení nouzového stavu ze strany Vlády ČR nemusí být možné doručování zboží na výdejní místa Geis Point až do 30. Eurotis - italský výrobce systémů pro instalatérské, solární a plynové rozvody. V naší nabídce naleznete nerezové vlnovcové trubky pro rozvody vody a plynu, nářadí a plynové bezpečnostní hadice Eurotisflex.


Systém Eurotis tvoří nerezové vlnovcové trubky, převlečné matice s plochým těsněním, tvarovky se širokou dosedací plochou, nářadí a příslušenství. Mezi nimi i sortiment trubek Eurotis , které seženete ve více rozměrech. Lze je přitom použít k více účelům, jednoduše si tedy vyberte, případně se na nás obraťte s dotazy. Jaké varianty si je možné objednat? Trubky Eurotis TFA jsou vhodné zejména pro rozvod pitné vody.


L’attrezzo automatico di flangiatura “ EUROTIS -REMS FOR PROFESSIONAL” rende l’effettuazione della cartella dei tubi corrugati formabili CSST in acciaio inossidabile semplice, veloce e sempre perfetta. EUROTIS : S použitím nářadí EUROTIS (mechanické a akumulátorové – viz str. 20–21) Stlačením dvou posledních vlnek pomocí lisu vznikne lem (pertl), který fixuje matici. Utěsnění pomocí plochého těsnění, které je součástí matice.


Bez použití nářadí EUROTIS. Je bezpodmínečně nutné použít vždy pouze produkty EUROGAS a vhodné nářadí EUROTIS. Provádění záměn jednotlivých částí systému za výrobky jiných firem je nepřípustné! Pro dopojení se vyžadují orig. Pomocí jednoduchého nářadí si vytvoříte trubku požadované délky a tvaru.


Eurotis nářadí

Hlavní výhody systému Eurotis : rychlost instalace. FRABOPRESS C-STEEL GAS. Instalatér Praha, Instalatérské potřeby Praha Tectite, Alp. Kvalitně vyrobené a funkční převlečené matice Eurotis pro napojení vody či topení.


Matice dosedají na lem trubek Eurotis. Nerez vlnovec - EUROTIS. K výrobě byla použita odolná poniklovaná mosaz, která zaručuje dlouhou a bezchybnou funkčnost a spolehlivou odolnost vůči vysokým teplotám. Spojovací systém EUROTIS.


Kompletní certifikovaný systém rozvodů vody, plynu, topení a solárních instalací. Vítejte v dílně Veselého Kutila. Lepidla - tmely a pěny. Objímky - pásky a příchytky.


Těsnění a sady HARTMAN. Nářadí - upevňování a chemie. Nacházíte se zde Eurotis -nerezový systém. Llze použít pro pitnou vodu, schválená pro potravinářství.


Eurotis nářadí

CZ si můžete vyzvednout v kamenné prodejně na obvykle skladem u dodavatele 38.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky