pondělí 15. října 2018

Zdravotnické haleny

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Elegantní dámská halena, princesový střih v předním i zadním díle, možná varianta s knoflíky, bez kapes, délka haleny vykrojená v bocích, vyrábíme ve velikostech pro obvod. Chcete být krásná a cítit se pohodlně i při výkonu Vašeho náročného povolání? Dámské zdravotnické haleny.


Naše zdravotnické oděvy vynikají praktickým střihem, který vyhovuje přísným hygienickým požadavkům na provoz ve zdravotnickém zařízení, moderními prodyšnými materiály a velmi pěkným vzhledem.

Internetový prodej dámských i pánských pracovních zdravotnických oděvů a zdravotní obuvi. Lze u nás zakoupit operační oděvy a roušky. Nabízíme haleny , šaty, kalhoty, trička a fleecové oblečení. Celá naše produkce oděvů je vyrobena na území ČR. Vysoce kvalitní značkové zdravotnické oblečení.


Praktické a pohodlné oblečení pro lékaře, zdravotní sestry a zdravotnický personál, veterinární lékaře, lékárníky a laboranty. Vysoko kvalitné značkové zdravotnícke oblečenie. V halenách Pinky Scrubs se budete vždy cítit dobře.

Základní nabídku tvoří dvě střihové varianty - zavinovací a střih do V. Naše haleny jsou ručně šité, extrémně pohodlné, vtipné a slušivé. Střihy navrhujeme ve spolupráci se. Je jasné, že musejí vyhovovat nejen vysokým hygienickým nárokům, jaké na ně klade nošení ve zdravotních zařízeních nebo ozdravovnách. Navíc se vám toto zdravotnické oblečení bude příjemně nosit a je pohodlné.


Dámy, které si je obléknou. Pánské zdravotnické haleny z naší nabídky v sobě snoubí praktičnost, komfort a styl. Jsou zhotoveny z příjemných a nemačkavých materiálů, v široké paletě barev, vzorů a střihů. Mezi jejich další výhody patří odolnost, snadné praní a barevná stálost.


Nízké ceny I když vyrábíme v České republice a dáváme důraz na kvalitu, jsme schopni konkurovat levným zahraničním oděvům a dáváme tak zákazníkovi možnost nákupu ve vynikajícím poměru cena - kvalita. Vám přistupuje s novou aktuální nabídkou zdravotnických oděvů a obuvi, která navazuje na minulou kolekci a zároveň je rozšířena o nové vzory našich návrhářů. Víme, že slušivě, prakticky a pohodlně oblečený lékař není při práci zbytečně znervózňován nepadnoucím a nepříjemným oblečením, a jeho reprezentativní vzhled přidá i na vážnosti a profesionalitě. Haleny , ELDAN ZDRAVOTNICKÉ ODĚVY. Rondony Zástěry Záchranářské oděvy.


Dokonale se hodí pro každodenní nošení, protože je můžete prát bez obav o to, že ztratí barvu. Uniformy dostupné v sortimentu jsou navíc pohodlné a funkční, díky čemuž se dokonale hodí pro pracovníky nemocnic, ordinací a.

Materiály jsou certifikované, zdravotně nezávadné a sanforizované – i po praní v chemických prádelnách se nesrazí o více, než. Jednobarevné haleny bez vzoru. Lékařské kalhoty normální délka. Zdravotnická polo trika s límečkem. Zkrácené dámské kalhoty s elastanem, snížený pas, zapínání na ZIP, kapsy v zadním díle riflového střihu, velmi dobře sedí štíhlejším postavám, vyrábíme ve velikostech pro.


Ruční práce, moderní design a kvalita materiálů. Naši lidé jsou náš poklad. Složením slov „clinical“ a „textilie“ vznikl název ryze české oděvní společnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky