čtvrtek 18. října 2018

Leo express ceník

Leo express ceník

Dětem, studentům a seniorům vracíme projeté jízdné. Výhody pro členy Smile Club. Staňte se členem Smile Club a čerpejte výhody našeho věrnostního programu.


Jezdíme po celé střední Evropě. Naše vlaky a autobusy jezdí po celé střední Evropě. Cestujte komfortně za prací i na výlety. Leo Express zveřejnil ceník.


Přinášíme nový standard v železniční a. V ponuke máme aktuálne už aj lístky na priame vlaky Medzi. Zároveň však společnost zvýšila. LEO Express včera zahájil prodej jízdenek do svých. Kromě Českých drah a RegioJetu by na ní totiž už 7. Zatím čekají na schválení Drážního úřadu, ceny jízdenek jsou však už.


Leo kredity jsou naše interní měna, pomocí které můžete nakupovat jízdenky a catering ještě rychleji než při placení kartou nebo přes platební bránu. Jeden leo kredit je jedna koruna česká. Platí jednoduchý kurz: leo kredit je Kč. Ceny jízdenek budou nižší, pokud si je zákazník objedná s větším předstihem. V průměru by tak jízdné mělo stát 2korun.


Firma popírá, že by byl důvodem nízký zájem cestujících. Ostravy dopravit za cenu od 1korun. Nastupte si, právě vyrážíme! Kromě vlaků provozuje tako dopravu autobusovou.


Leo express ceník

Sledování oběhů lokomotiv. Spoj zastavuje před Aquaparku Tatralandia a Vodní park Bešeňová. Do dolnoslezského hlavního města bude jezdit třikrát týdně.


Podle rezervačního systému stojí nejlevnější jízdenky v ekonomické třídě korun. Vyberte si auto podle lokality, data dostupnosti a mnoha dalších filtrů a pošlete majiteli žádost o půjčku. Jedna železniční trasa a tři dopravci.


Lidovým novinám to řekl generální ředitel ČD Pavel Krtek. Antimonopolní úřad by podle něj případnou akvizici konkurenčních firem mohl za určitých podmínek povolit. The Czech rail operator.


V autobusu linky Airport Express můžete pohodlně a bezplatně přepravovat vaše zavazadla a jízdní kola zabalená dle podmínek letecké přepravy. Upozornění: V autobusové lince AE nelze použít obvyklé jízdenky PID pro jednotlivou jízdu ani předplatní časové jízdenky PID platné pro území Prahy. Nová generace jízdenek Flexi jízdenka. S tou vám vlak neujede. Stačí zvolit datum a do půlnoci můžete odjet kterýmkoliv vlakem.


Leo express ceník

U jízdenek z e-shopu si zvolíte čas odjezdu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky