středa 10. října 2018

Elektrický bojler 250l

Bojler na plyn je výrobek fungující na stejném principu jako elektrický bojler. Teplá voda je ohřívána za pomoci plynu jako jediné dostupné komodity. Současné produkty jsou už považovány za bezpečné, i když je k ohřevu využíván plyn. Vliv na to má hlavně automatické zapalování, piezoelektrické zapalovače.


Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody, s. Neviete si rady ako vybrať elektrický bojler ? Pozrite sa na: tipov, ako vybrať bojler. Radi vám poradíme so všetkým na tému: Kúpeľna a sanita. Objednajte si elektrické bojlery on-line a získate nasledujúce výhody: - Elektrické bojlery vám dodáme až domov alebo do hodín pripravíme k odberu v jednej z našich predajní.


Tento nepřímotopný bojler od firmy Dražice bez problému pojme až 2litrů vody. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky, které je zapotřebí napojit na externí teplovodní zdroje, například plynový kotel a jiný alternativní zdroj. Elektrický boiler, kombinovaný boiler, nepřímotopný bojler řady NTR, Kulatý, hranatý bojler , ocelový, nerezový bojler.


Plynový ohrievač vyžaduje prípojku na plyn a systém odvodu spalín (buď klasicky cez komín alebo cez tzv. turbo). Beztlakový bojler na vodu má zásobník iba na pár litrov. Zvyčajne býva nad alebo pod umývadlom. Prietokové bojlery nemajú zásobník, vodu ohrievajú pri jej prietoku. Hodia sa na malý odber.


Elektrický bojler využíva na ohrev vody elektrinu, konkrétne vykurovacie teleso, ktorým udržuje stálu teplotu vody. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže, topná tělesa. Obvykle nad nebo pod umyvadlem.


Průtokové bojlery nemají zásobník, vodu ohřívají při jejím průtoku. Podľa popisov v detailoch produktov si viete z uvedených parametrov vybrať správny objem bojleru. Elektrický ohrievač vody 250l Dražice OKCE 2S kW, odolný´voči korózii a usadzovaniu vodného kameňa. Vnútorná nádrž z ocele so špeciálnym smaltom.


Z naší aktuální nabídky si můžete vybraty elektrické bojlery v různých variantách jako jsou vodorovný (ležatý) elektrický bojler , svislý (závěsný) elektrický bojler , nebo stacionární (na zem) elektrický bojler. V naší nabídce naleznete pouze renomované výrobce mezi které jsme zařadili DZD Dražice, Ariston, Tatramat. Dve vykurovacie príruby, teplotné čidlá, horčíkové anódy a elektronická riadiaca jednotka. Teplotu spoľahlivo ukazuje diód.


Bojler je chránený proti náhodnému zapnutiu, prehriatiu a proti baktériám legionella. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci. Stupeň krytí ve standardu IP 44.


Funguje při hodnotě napětí 2V. Rozměr (ŠxVxH) 56x106x2cm. S digitálním ovládáním. S možností svislé nebo vodorovné instalace. Technický list na stiahnutie.


Použitie : Elektrický stacionárny bojler určený pre viac odberných miest pre ohrev vody elektrickou energiou. Vhodný ako zdroj teplej vody do rodinných domov, bytov, ubytovní,miesta s potrebou väčšieho množstva teplej vody. Ohřev vody provádí topné těleso z keramiky, ovládané provozním termostatem jištěným bezpečnostní pojistkou. Zaručuje stabilnú teplotu vody a jednorázovo pokrýva vysokú spotrebu vody. Ak sa teplá voda odpustí, alebo poklesne jej teplota v zásobníku, bojler vodu dohreje pri malej energetickej náročnosti.


ACV SMART E Plus 2- stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody s nerezovou nádrží a systémem Tank-in-Tank, s možností zabudování topné tyče, zabudovaný teploměr, regulační termostat, rozšířené o dva vstupy topné vody. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Bojlery nerezové - vnitřní nádrž z nerez ocele.


Elektrický bojler 250l

ACV SMART E Plus 2- stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody s nerezovou nádrží a systémem Tank-in-Tank, s možností zabudování topné tyče, zabudovaný teploměr, regulační termostat, rozšířené o dva vstupy topné vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky