pondělí 22. října 2018

Pelety ze slupek slunečnice

Malý test s briketami vyrobenými ze slupek slunečnicových semínek. Dostupné a ekologické palivo, které se vyrábí výhradně ze slupek slunečnice. Díky vysoké výhřevnosti a kvalitnímu slisování, jsou slunečnicové pelety ideální alternativou k uhlí a dřevním peletám. Jedná se o ekonomické palivo, které splňuje přísné požadavky pro spalovaní v automatických kotlích, které jsou určeny ke spalování dřevních pelet nebo uhlí.


Jsou vyráběny stejným způsobem jako brikety dřevěné, tedy lisováním.

Nabízíme velice kvalitní pelety průměru 8mm ze slupek slunečnice , velká výhřevnost. Slunečnicové pelety , které se vyrábí ze slupek slunečnice. Protože nemá každý BIG-BAG stejnou. Pelety ze slupek slunečnicových semínek – velice levné a ekologické palivo.


Popel lze použít jako zahradní hnojivo. Odběr pouze po tunách - tj. Je to ekologické palivo s vysokou výhřevností.

Proti dřevěným peletám mají vyšší podíl popele. Jsou vhodné jako alternativa k uhlí do automatických kotlů na uhlí nebo peletkových kotlů na pelety Aa agropelety. Vhodné pro kotle Multibio.


Může to být obě může to být večeře. Ať už preferujete polévku, salát, nebo vás zrovna honí mlsná na sladký dezert, tady je to pravé místo plné receptů pro každou příležitost. Užívejte si život s chutí výjimečných jídel. Ve srovnání s dřevními peletami je jednoznačnou předností slunečnicových.


Na vlastní lince v našich výrobních prostorech v Huštěnovicích pak lisujeme slunečnicové pelety. Pelety se vyrábí na protlačovacích matricových lisech z čistých slunečnicových slupek bez dalších příměsí. Vlivem extrémního tlaku vznikají z této unikátní biomasy válcové brikety, s vysokou výhřevností a dlouhou dobou hoření a žhnutí. Prodáváme pelety ze slupky slunečnice. Můžeme splnit vaše požadavky na pelety ze slunečnicových plev.


Ano, můžeme zabalit to v žocích, jak budete chtít. Nakupujte výhodně s eMimino. Jsme výrobce Slupky slunečnice pelety , slunečnice lusk je nejlepší ve své třídě.

Minimální objednávka: 1tun Maximální objednávka: 50. Slupky jsou druhotnou surovinou při výrobě slunečnicového oleje, kdy se slunečnicové semeno vyloupne. Vnitřek slunečnice se dále lisuje pro olej a slupky putují k nám. Mužeme splnit vaše požadavky na pelety z Slupky slunecnice. Ano mužeme zabalit ji do velkého pytle, jak budete chtít.


Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo ostatní domácí potřeby. Máme zemedelské plantáže a výrobní sklad. Brikety ze slupek slunečnice platné do: 19. Obsahují vysoký podíl mastných, dobře hořlavých látek. Z tohoto důvodu jsou velice vhodné pro energetické využití.


Mají tvar granulí o průměru mm. Zpět na seznam inzerátů. Vysoce kvalitní světlé certifikované pelety. Prodej dřevěných pelet a briket, pelet ze slupek slunečnice.


Mělník - Česká republika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky