čtvrtek 25. října 2018

Infrasauna healthland deluxe 2002 carbon

Infrasauna healthland deluxe 2002 carbon

HealthLand infrasauna (infra červená) je integrované, multifunkční a luxusní zařízení pro léčbu i relaxaci, která společně se saunou zahrnuje v sobě též výhody sluneční lázně. Těch má celkově osm, což je největší počet topidel, které infrasauny v době vzniku testu měly. Jedno z topidel je umístěné v podlaze, takže vyhřívání podlahy tato infrasauna má.


Karbonové infračervené světlo proniká hluboko do svalové tkáně a díky tomu dochází k pocení již při °C. Nižší teplota oproti klasickému saunování nezatěžuje tolik lidský organismus. Nově je u všech infrasaun DeLuxe přidáno další topné těleso přímo pod nohy saunujících se osob. Přidáním dalšího karbonového topidla do podlahy se zvýšila účinnost infrasauny a komfort saunování.


Jsme autorizovaní prodejci infrasaun Healthland. Sauna je vyrobená z kanadského jedlovca a vybavená 8-mi karbónovými ohrievačmi, vnútorným LED osvetlením, rádiom a ionizátorom. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Dlouhovlnné infračervené záření proniká rovnou do tělových tkání.


Infrasauna healthland deluxe 2002 carbon

Dostane se až do hloubky více jak cm. Rozměry jsou v1x š1x h115cm. Vlnová délka infračerveného paprsku je – µm a je tělem nejlépe absorbována. Infrasauna pro dvě osoby.


Saunování“ v infračervené kabině je založeno na principu emise infračerveného záření speciálními karbonovýmiářiči, které si nechal patentovat dr. Dobrý den, infrasauna musí být umístěna v krytém prostoru,který je temperován na teplotu min. Pokud bychom zaslali závaznou objednávku, kdy můžete zboží doručit.


Samozřejmě, že bychom ji chtěli co. Během pouhých – minut bude kabina vyhřátá na vámi požadovanou teplotu. Dopřejte si luxusní zážitek kdykoliv jen budete chtít! Dřevěná skladba infrasauny HealthLand je masivní sendvičové konstrukce o celkové síle cca mm, což zaručí uživateli minimální teplotní ztráty. Autorizovaný prodejce V-Garden.


Videa, návody, diskuse. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Podlahové topení zdarma ! Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Vnitřní prostor je určen pro osoby, proto si budete moci užít relaxaci například s vaší drahou polovičkou.


Infrasauna healthland deluxe 2002 carbon

Zdarma doprava po celé ČR. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Důvod proč si pořídit infrasaunu HealthLand je hlavně její pozitivní vliv na vaše zdraví.


Teplotu v rozmedzí – 55°C je možné nastaviť na prehľadnom digitálnom paneli, ktorý je umiestnený zvonku aj vnútri sauny. Samozrejmosťou sú kvalitné materiály. INFRASAUNA Healthland DELUXE CARBON Sauna in the infrared cabin is based on the principle of emission of infrared radiation, special carbon emitters, which he patented dr. This infrared radiation warms the body deep into the muscle tissue and intense sweating and occurs at a temperature around ° C in an environment that does not burden. Kč s DPH: Spočítat splátky.


Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky