středa 24. října 2018

Topinkovač na chleba

Elektronická regulace stupně opékání - stupňů. Osvětlená tlačítka pro funkce rozmrazování, nahřívání a vypnutí. R Distinta v sobě spojuje eleganci a sofistikovaný design. Matný kovový design, chromované detaily a neonově podsvícené kontrolky mu dodávají moderní vzhled. Stupeň opečení chleba si můžete nastavit přesně podle sebe.


Jak moc bude toust propečený si snadno nastavíte pomocí 6ti stupňů opečení.

Topinkovač je určený na dva plátky toastového chleba. Toustovač s dvěma sloty na chleba Cilio Retro z nerezové oceli v lakovaný do krémové barvy. Lze přepnout do funkce Bagel, pro opékání pouze jedné strany toastu.


Automatické vycentrování chleba , kontrolka zapnutí a ohřevu. Vyjímatelná miska na drobky , držák na spodní straně umožňující navíjení přívodního kabelu. Užitečný je také tácek na drobky , který stačí jen vysunout a drobky odstranit – velice ulehčuje a urychluje čištění.


I přesto byste jeho nákup měli podrobit jistému srovnání a pročtení alespoň základních parametrů. Dlouhá štěrbina pro celý krajíc chleba , zařízení na zvedání toastů hi-lift, každé opékání s automatickým centrováním toastu.

Program na pečení chleba může sice zabrat několik hodin, na druhou stranu pro vás nepředstavuje v podstatě žádnou práci a energetická spotřeba je minimální. Příprava chleba bez pekárny by nebyla o nic kratší, za to o dost namáhavější. Děr v chlebu se při použití pekárny nevyvarujete zkrátka nikdy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rozpéká o rychleji. Plech vymastíme sádlem, na něj položíme bochánek z vykynutého těsta a necháme přikryté utěrkou opět kynout asi minut.


Předehřejeme troubu na 225°C, bochánek na povrchu třikrát nařízneme ostrým nožem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem, dáme péct do spodní části trouby na minut, potom teplotu snížíme na 200°C a dopečeme minut. Vážení zákazníci, z důvodu několikanásobného nárůstu objednávek může dojít k dočasnému přetížení telefonní linky. Preferujte prosím e-mailovou komunikaci, Vaše požadavky vyřizujeme co nejrychleji. Tlačítko na dřívější zastavení opékání. Funkce pro opékaní z jedné strany.


N astavení stupně intenzity opečení. Nástavec na rozpékání staršího pečiva. Ohřev je rovnoměrný, po vložení plátků chleba dojde k jeho automatickému vycentrování a následně k rovnoměrnému opékání.


Na výběr máte hned stupňů opečení. Mezi praktické prvky patří kleště na snadné vyjmutí malých plátků chleba , které jsou součástí balení, a funkce na bagel pro opečení z jedné strany.

Pečení domácího chleba je skutečně výhodné. Víte přesně, jaké používáte ingredience a často ušetříte i dost peněz. Klasické pečení chleba je hlavně o trpělivosti, správném načasování a tvrdé práci.


Ale s domácí pekárnou chleba Kenwood máte vždy jistotu, že chléb upečete snadno a pokaždé perfektně. S funkcí automatického centrování toastu snadno dosáhnete rovnoměrného propečení plátků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky