úterý 9. října 2018

Ja 80 sirena

The JA-80A is a completely wire-free siren in a solid housing. It also serves as an external tamper detector. Slúži na signalizáciu poplachu a je určená na inštaláciu do exteriéru.


Ja 80 sirena

Komuni-kuje bezdrôtovým protokolom OASiS, je vybavená sabotážnymi kontaktmi a je napájaná lítiovou batériou. Externí poplachové sirény pro venkovní prostředí Základní výstupním prvkem. BAT-4V Zálohovací NiCd akupack 8V 8Ah, 1Kč, 1Kč.


BAT- 80A SAFT, Baterie lithiová 6V 15Ah, 8Kč, 8Kč. JA -1X1A-C-GR, Plastový kryt sirény. Při objednávce stačí dopsat do poznámky počet ks, které potřebujete objednat. Vnitřní siréna se napájí ze sítě (230V), indikuje poplach, odchodové a příchodové zpoždění. Je-li odpojena při poplachu hlásí ústředně sabotáž.


Ja 80 sirena

JABLOTRON JA-80-OASIS JA-80A Spoljna bežična sirena JA-80A Spoljna sirena je potpuno bežična sirena u veoma jakom kućištu. Lze ji použít jako vnitřní poplachovou sirénu, pro indikaci odchodového a příchodového zpoždění a pro zvukové upozornění na aktivaci detektoru. Siréna je vybavena sabotážními senzory, komunikuje bezdrátovým protokolem Oasis a je napájena lithiovou baterií. Slouží i jako vnější detektor sabotáže.


JA - 80A bezdrátová vnější siréna. Lithiová baterie vydrží až let. The JABLOTRON car alarm reliably protects cars, lorries and agricultural machines. You can also monitor the current location of your car, its mileage and fuel consumption using the application MyJABLOTRON. Respiratory monitor Nanny.


Ja 80 sirena

Každá ústředna, detektor nebo bezdrátové tlačítko může současně aktivovat libovolný počet sirén. Naučení sirény do ústředny OASiS I. Přepněte ústřednu do servisu a klávesou na klávesnici zapněte učení. Klávesami šipek nakrokujte požadovanou pozici pro sirénu. Siréna Jablotronu zajišťuje nejen akustickou a optickou signalizaci poplachu nebo požáru, ale také snižuje možnost vykradení domu, neboť venkovní siréna je na první pohled vidět, že je v domě použit zabezpečovací systém.


Autoalarm JABLOTRON spoľahlivo ochráni autá, kamióny aj poľnohospodárske stroje. Cez aplikáciu MyJABLOTRON naviac sledujete aktuálnu polohu vozidla, počet najazdených kilometrov alebo jeho spotrebu. Sirena 6 Sirena and Sirena 88.


Učiaci režim otvoríte rovnako ako pri učení bezdrôtových ovládačov (pozri body až vyššie). Režim učenia ukončíte stlačením tlačidla na siréne. Popis: Prodám bezdrátovou sirénu do zásuvky k systému OASiS. Zcela bezdrátová siréna v robustním krytu. JA -80A Brezžična zunanja sirena.


Nau čení sirény do ústředny OASiS I. Beneficiaza de luni garantie. Funkce její signálky je nastavitelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky