pondělí 29. října 2018

Ekvitermní regulace migo

Ekvitermní regulace migo

Ovládejte svůj kotel pohodlně prostřednictvím regulace MiGo. Průvodce nastavením vzdálené správy. S regulátorem MiGo můžete snadno ovládat vytápění nebo ohřev vody ve vašem domě za pomoci aplikace ve vašem chytrém telefonu nebo.


Protherm Wifi eBus MiGo ekvitermní regulace. PROTHERM WiFi ekvitermní regulace eBus MiGo v akci. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


V článku je popsána možnost využití ekvitermní regulace v systémech vytápění a ohřevu teplé vody. Popsány jsou dále funkce ekvitermních regulátorů. Využitím principu ekvitermní regulace je možné dosáhnout automatického vytápění prostor v závislosti na venkovní teplotě.


Pro kotle Panther Condens, Tiger Condens, Gepard Condens, Medvěd Condens, Lev a nově i Ray KE. Možnost ekvitermní regulace kotle dle venkovní teploty s regulátory řady. Při nižší venkovní teplotě je požadována vyšší teplota dodávané topné vody, aby došlo k rovnováze mezi dodaným teplem a tepelnými ztrátami místnosti a teplota místnosti tak zůstala konstantní. Za pomoci aplikace ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu můžete ovládat jak vytápění, tak i ohřev teplé vody.


Stane se vám, že se vracíte z cest do vychladlého bytu, protože jste před odjezdem nastavili teplotu vzhledem k počasí na nižší stupeň, příroda zaúřadovala, venku udeřil mráz a byt je studený? Nyní máte možnost ovládat vytápění nebo ohřev vody z chytrého telefonu nebo tabletu díky aplikaci. Vaillant calorMATIC VRT 3F. Právě ekvitermní regulace umožňuje,.


Základem ekvitermní regulace je vztah mezi aktuální teplotou venkovního vzduchu,. Bus regulátor se vzdálenou správou topného systému. Ekvitermní regulace MiGo. Plynulá modulace výkonu, jednoduchá obsluha a autodiagnostika, výkonový stykač pro ovládání kotle signálem HDO, oběhové čerpadlo, expanzní nádoba OV, bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí, vestavěná ekvitermní regulace (při zapojení venkovního čidla), možno připojit kotel přes odlehčovací relé. Nezapomeňte na správné nastavení ekvitermní křivky.


Aby byla ekvitermní regulace plynového kondenzačního kotle účinná, je třeba nastavit optimální ekvitermní křivku. Ta popisuje závislost teploty topné vody na venkovní teplotě. Ekvtermní regulace totiž sleduje, na rozdíl od prostorové regulace , také vnější teplotu, podle které následně plynový kotel zvyšuje nebo snižuje výkon a tudíž i teplotu uvnitř místností. Skladá se z ekvitermního regulátoru, venkovního čidla, příložného čidla nebo volitelně z prostorového čidla.


Nabídka produktů a řešení pro snadnou a účinnou ekvitermní regulaci. Systém automatizace domácnosti Synco living pomáhá snadno a pohodlně řídit systémy vytápění, ventilace a klimatizace, osvětlení, rolety a řadu dalších přístrojů ve vaší domácnosti. V rubrice EKVITERMNÍ REGULÁTORY najdete regulátory RVS a RVD výrobce SIEMENS včetně prostorových čidel QAA dalšího příslušenství. Z toho vyplívá, že se snažíme. V naší topenářské obci jsou spousty firem které vám za vaše peníze namontují cokoli ale jaké budou vaše náklady na provoz je nazajímá.


Jinak začeneme od adama proč? Správně navržená regulace. Individuální regulace teploty jednotlivých místností v budově (systém IRC) je přes svoje nesporné přednosti projektanty-topenáři využívána stále ještě velmi sporadicky.


Regulace vytápění - programová regulace teploty 6. Nevýhodou ekvitermní regulace je problém s umístěním venkovního teplotního čidla a problém regulace teploty otopné vody bez ohledu na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky