středa 17. října 2018

Komínové hlavice ekon

Naše komínové hlavice fantasticky vyriešia nasledovné problémy v súvislosti s prevádzkou komína: ak je komín “utopený”, t. Objednávka komínovej hlavice. Vyplnením objednávky nižšie. Velmi vhodné je i použití komínové hlavice pro vyřešení problémů komínů, které jsou tzv. Potrebujete zvýšiť ťah komína?


Bývate vo veterném prostredí a máte problém s fungovaním komína?

Vyriešete všetky problémy s komínom ihneď. Umístěním komínové hlavice EKON na komínové těleso je proudící vzduch nucený pronikat řadami otvorů (okénky) v plášti a vlivem speciálního tvaru okének obtékat vnitřní rouru vertikálním směrem vzhůru a při výstupu z hlavice tak zvyšuje tah komínu. Stříška hlavice je připevněna k difusoru pomocí otočného pantu a zajišťovacích spon, zapadajících do zajišťovacích otvorů difusoru.


Stříška je vytvořena z horního a spodního dílu tvaru kuželu, opatřeného kondenzačním otvorem. Na horní části pantu je nesmazatelně provedeno označení výrobce komínové hlavice. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Cena za dobírku je Kč.

Komínová hlavica otočná priemer 82mm. Prodáváme a montujeme komínové regulační hlavice Ekon. Snižuje spotřebu všech druhů paliv. O kvalitě komínové hlavice EKON svědčí i zařazení do Nových Rochlovo stavebních tabulek. Hlavním ukazatelem kvality je stále se zvyšující poptávka, především ze zahraničí.


Na hornej časti pántu je nezmazateľne vykonané označenie výrobcu komínové hlavice. Reklamní stojany a kolostavy. Skládací přenosné udírny. Zobrazit veškerý sortiment.


Druhou možnosťou sú natáčacie hlavice , tzv. Tieto komínové hlavice sa natáčajú podľa toho, odkiaľ vanie vietor. Je tak zamedzené tomu, aby boli spaliny spätne vracané do komínového potrubia. Otáčanie zabezpečuje guľôčkové ložisko.


Kominova hlavica EKON - vraj zlepsuje vlastnosti komina ? Dobry den ,mate niekto prosim skusenosti s touto hlavicou mala by Zlepsit tah nizkeho komina zabranuje posobeniu vetra na tah komi. Před odesláním zboží Vás VŽDY telefonicky kontaktujeme o detailech doručení a zboží zasíláme až po Vašem odsouhlasení. Samozřejmostí je ochrana komínového průduchu před deštěm, sněhem a padajícími předměty a tím prodloužení životnosti komínového průduchu.


Působením rychlosti větru dochází k nasměrování komínové hlavice a tím i toku.

Do poľa “Vaša správa” uveďte všetky vaše neštandardné požiadavky na komínovú hlavicu. Provedení stříšky omezuje úlet pevných částic spalování a zároveň zabraňuje zatékání dešťové. Velikost tahu komína roste přímo úměrně s jeho výškou a teplotou spalin, přitom teplota spalin závisí také na tahu komína. Použití komínové hlavice Ekon nerez Velmi vhodné, je použití komínové hlavice pro vyřešení problémů komínů, které jsou tzv. Připadá mi to malilinko sofistikovanejsi reseni jako starsi otocne hlavice.


Takhle kdyz budu cistit komin vyzvednu tu cepici, utru hadrem a jede se dal. KOMÍNOVÉ HLAVICE a TURBÍNY KOMÍNOVÉ HLAVICE a TURBÍNY Oblíbené od nejlevnějšího od. Navic o par centimetru zvetsi komin.


Nerezová hlavice - samostatná. Tato hlavice má extrémně vysokou odolnost proti vlivům komínových zplodin. Zabrání též sněhu a dešti, aby vnikal do komínového průduchu. Zákazník si tedy může rozmyslet, který.


V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky