pátek 15. prosince 2017

Atrea duplex easy 300 cena

DUPLEX Easy units are targeted to big projects or wholesalers. EPP casing and easier control system enable cheap price. Je určena pro komfortní větrání ve všech typech bytových a veřejných budov, zejména je vhodná pro nízkoenergetické a pasivní domy nebo byty bytových domů s decentralizovanými větracími systémy.


Kompaktní větrací jednotky nové konstrukce s vestavěnou regulací pro nízkoenergetické a pasivní rodinné domy a byty. Jednotka DUPLEX EASY je zařízení splňující nejnáročnější požadavky. ATREA also offers cheaper solution for wholesalers or for big projects where price is the most important issue.


Může být instalována pod strop, v parapetní či podlahové poloze. FK 1EC- F 303x220xmm, náhradní filtrační kazeta do jednotky DUPLEX 1EC vyšší třída fi. Rovnotlaké větrací jednotky, vybavené úspornými EC ventilátory typu volného oběžného kola a by-passovou klapkou. Zařízení je možné doplnit o volitelné vestavěné nebo externí příslušenství – integrovaný elektrický předehřívač, nebo dohřívač, vodní nebo elektrický dohřev, uzavírací klapky, cirkulace atd.


Atrea duplex easy 300 cena

Dokumentace, Větrání a teplovzdušné vytápění rodinných domů a bytů, ATREA s. Teplovzdušné vytápěcí a větrací jednotky. Pateicoties EPP korpusam un prastākai kontroles sistēmai, tiek piedāvāta lētāka cena. Atrea Duplex EASY 3. Rekuperace - zpětné získávání tepla. V naší nabídce najdete rekuperace pro jednu místnost, rekuperace do bytu, pro rodinné domy nebo průmyslové stavby.


Didmenininkams ir dideliems projektams, kur didelę įtaką turi kaina, ATREA siūlo pigesnį sprendimą. Aukšto efektyvumo EC varikliai. DUPLEX 4Easy SMART Box system SMART box system by ATREA is the only solution on the market, linking together a central heat recovery AHU, up to individually controllable decentralized VAV boxes and a cutting-edge control system including sophisticated controllers and a service interface for each flat or office. Jednotku mám teď momentálně týdny úplně celou novou DUPLEX EASY 3( jak jsem psal, byla vyměněna po cca 1měsíci co jsem používal EASY25 také tekla ). Měl jsem ji spuštěnou asi tak 3dny, ale opravdu, voda teče všude a řekl bych proudem, navíc mi foukala studený vzduch, tak jsem ji vypnul a čekám na vyjádření jak fi. Ideální pro byty a rodinné domy.


Rovnotlaká větrací jednotka s vířivým protiproudým rekuperačním výminkem s účinností –. Variabilní možnost instalace. Vzduchotechnický systém s jednotkou řady DUPLEX Rzajišťuje ve všech variantách instalace rovnotlaké větrání s rekuperací tepla. Správně navržený větrací systém zajišťuje přívod čerstvé filtrovaného vzduchu do každé obytné místnosti a kuchyně a současně odtah odpadního vzduchu ze sociálních zařízení, WC, koupelny a kuchyně.


Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon, grafiky a ostatních prvků je chráněn zákonem o autorství. We would like to inform you also that we have successfully completed PHI certification process for domestic air handling units with heat recovery DUPLEX 1EC 3ECand 3ECV5. ATREA nudi i jeftinije rješenje za veleprodajne partnere ili velike projekte za koje je cijena najvažnija. This feature is not available right now. Please try again later.


Pachet ventilare - Duplex Easy 3, control CPA, Apartament Camere Pachet de ventilare cu recuperare de caldura la cheie. Include: recuperator de caldura de inalta eficienta, sistem de tubulatura tratat antimicrobian, elemente de reglaj, grile liniare decorative, proiect tehnic, montaj si punere in functiune. Домашна серия, Residential ventilation warm-air heating, ATREA s. Domestic Line Вентилационните камери с рекуператор за битово приложение се използуват за контролирана вентилация с константно налягане за апартаменти и фамилни къщи.


Jednotky DUPLEX 2Easy a DUPLEX 3Easy , Výrobné novinky, Aktuality, ATREA s. Určen pro instalaci do předpřipraveného místa uvnitř jednotek jako dohřívač vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky