pondělí 11. prosince 2017

Peristaltické čerpadlo 12v

Mikro peristaltické čerpadlo je nový typ kapalinové pumpy, která má i přes svou miniaturní velikost dost síly. V klidu se čerpadlo chová jako ventil a průtok kapaliny je zastavený. Výhodou je, že kapalina přijde do styku pouze s. Nejvíce nás bavila oblast Arduino. Postupem času jsme tento zájem prohlubovali a věnovali mu téměř všechen volný čas.


Skladem (ks) 24Kč bez DPH. Kamoer KCM-S1dávkovací peristaltické čerpadlo 12V. Z důvodu pandemii koronaviru jsou omezeny možnosti platby, dobírka není možná.


Rotující patka či válec tlačí na celou délku hadičky a nutí čerpanou kapalinu k pohybu od sání k výtlaku. Peristaltické (hadicové) čerpadlo je čerpadlo objemové. V místě uvolnění hadičky se vytvoří podtlak, který nasaje čerpanou kapalinu.


Peristaltické čerpadlo 12v

V -24V čerpadla pro solární aplikace. Katalogové číslo: E 12. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Vodní čerpadlo DC 3- 12V. Váš e-mail: Hlídat změnu ceny Hlídat změnu dostupnosti Hlídat ! Jeho výhoda je přesné dávkování a žádný styk kapaliny s mechanikou čerpadla. Ukázka celého setu a čerpadla na 12V , jak funguje. S čerpadlem 12V a celým setem, si můžete kdekoliv umýt auto, stačí mít jen kanystr vody.


Peristaltické čerpadlo 12v

Malé peristaltické čerpadlo hlavy s max. PPPRG ( peristaltické čerpadlo ) Automatické časové dávkování, které můžeme použít pro úpravu bazénové vody, ale i pro dávkování vonných esencí do saun a parních lázní (PP PRG Sauna). Malé čerpadlo na vodu, napájení 12V , výtlak 2m na.


PC12s, peristaltické , silikon. Není vhodné k čerpání benzínu. Ponorné přenosné čerpadlo určené pro napětí 12V DC. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dávkovací membránová, pístová a vzduchomembránová čerpadla jsou bezúkapová a hodí se zejména pro agresivní média či jedy. Membránová čerpadla mohou pracovat až do tlaku bar.


Pístová čerpadla jsou přesná a na tlaku poměrně nezávislá, je možno libovolně nastavit konstantní poměry různých médií, která mají být dávkována. Vzduchomembránová čerpadla. Akumulátorové čerpadlo pro zahrady a venkovní použití. Mobilní bateriové ponorné čerpadlo , vhodné pro zavlažování a přečerpávání čisté vody. Li-tiový akumulátor DC 12V 50W.


Peristaltické čerpadlo 12v

Popis produktu GroLab - peristaltická pumpa 12V. Společně s GroLab TankBot umožňuje regulaci pH živného roztoku. V současné době při šíření viru COVID_stále dodáváme námi nabízené produkty.


Dc 3v 6v 12v 24v peristaltické čerpadlo micro samonasávací mute tekuté vodní čerpadlo silikonové bpt hadičky pro laboratorní dávkovací analytický čerpadla. Specialisté na průmyslová čerpadla! Možnosť pripojenia na zdroj vozidla.


Na prečerpávanie nafty, oleja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky