pondělí 25. prosince 2017

Klínové řemenice

V našem on-line katalogu se klínové řemenice dělí na jednořadé nebo víceřadé řemenice. Výrábíme řemenice podle výkresové dokumentace, včetně speciálních ozubených řemenic Eagle Pd s šípovým ozubením. Vyberte si klínovou řemenici profilu SPZ, SPA, SPB, SPC. V nabídce jsou kompletní rozměrové řady.


TB nebo řemenice s plným nábojem. Jsme specializovaný dodavatel součástí strojů jako jsou řemeny, řemenice , dopravní pásy, řetězy, řetězová kola, hřídelové spojky, ložiska, kladky a další díly převodů.

Naše společnost TYMA CZ, s. SPZ, SPA, SPB a SPC jsou určeny pro všechny druhy klínových řemenů, jak opláštěných, tak s broušenými boky. V označení : SPZ,SPA,SPB,SPC. Tyto řemenice dodáváne bez díry a nebo s. Díru můžeme na přání dodělat dle Vašeho. Ozubené řemenice pro pouzdra Taper. Označení profilu zubu: HTD 5M, HTD8M, HTD14M S3M, S5M, S8M, S14M.


V drážek podle počtu řemenů. Tvar drážek zajišťuje vyšší třecí sílu proti plochému řemenu.

Všechny standartně dodávané klínové řemenice jsou staticky vyvážené. Jsou vyrobeny z litiny GGa jejich povrch je chráněn černým fosfátováním. Princip přenosu výkonu spočívá v zaklínění řemenu do boků řemenic.


Vítejte na stránkách firmy W. Dodáváme klínové řemeny, ozubené řemeny, ploché řemeny, řemeny pro zemědělské stroje. Dále klínové řemenice , ozubené řemenice , ploché řemenice a řemenice pro drážkové řemeny. Víte přesně co potřebujete?


Vyplňte formulář pro poptávku. Protože klínový řemen přenáší krouticí moment za poměrně nízkého napnutí, dosahuje pohon klínovým řemenem některých předností, jako například vyšší účinnosti proti pohonu plochým řemenem, či vyšší. Klínové řemeny přenáší kroutící moment mezi hřídelemi. Na našem e-shopu nabízíme tyto řemenice od výrobců POGGI nebo SIT. V závislosti na provedení můžeme klínové řemeny rozdělit na dvě základní skupiny a to řemeny opláštěné nebo řezané.


Díky přenášení krouticí moment za relativně nízkého napnutí řemene, dosahuje pohon klínovým. V kategorii Řemenice , klínové řemenice naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Pomůžeme s jakoukoliv poptávkou. Nabízíme kvalitní klínové řemeny a řemenice v Nymburku.


Odesíláme kamkoliv po ČR! Vyzkoušejte naši službu!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Benešov - PK Technik Benešov. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Otvor malé řemenice na elektromotor je 28mm, 30mm nebo 32mm.


Prodám sestavu na stavbu kuželové štípačky. Průměr štípacího kužele je 80mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky