pondělí 18. prosince 2017

Medena trubka 15 cena

Měděné trubky na topení, případně pro rozvod plynu či pitné vody jsou vyrobeny z fosforem dezoxidované mědi, jsou tudíž velmi odolné, a tím pádem rovněž naprosto spolehlivé. Cu měděná trubka 15xmm. Trubka měděná ×mm × m, polotvrdá.


Medena trubka 15 cena

Pro rozvody vody a topení, spojování trubek pomocí pájecích nebo lisovacích tvarovek. Uvedená cena je za běžný metr. Můžeme Vám uříznout jakoukoli délku.


Trubku lze krásně ohýbat pouze rukou bez. Průměr: mm, tloušťka stěny: mm. Doporučená cena výrobcem s DPH, 1Kč. Prohlédněte si cenové nabídky na měděné trubky - měděná trubka cu 15xSANCO od obchodů na.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Naše měkké, polotvrdé a tvrdé měděné trubky můžou být používány ve všech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vhodné pro rozvody topení, plynu a pitné vody. Montáž měděných trubek - kapilární pájení, lisování nebo spojky s přesuvnými maticemi se zářeznými nebo přítlačnými kroužky. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava. V košíku není žádné zboží. Nabídka měděných trubek.


Medená trubka 35xtvrdá (Medená trubka 35xtvrdá) Medená trubka 35x5mm tvrdá dĺžka 1ks = 5m voľný predaj, minimálne množstvo pre objednanie = 1m Hlavné dôvody prečo použiť meď: - Meď je nehorlavý materiál, rúrky sú odolné vysokým teplotám nad 100. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dům a zahrada - Medena trubka bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. GENERAL TRADING GATE CZ, s. HETCOOL - měděné trubky bezešvé pro chlazení, klimatizace a medicinální plyny. Vlastnosti trubek – Trubky jsou vyrobené podle norem.


Měděnné Cu potrubí vhodné pro chladící a klimatizační techniku a tepelná čerpadla. V případě většího odběru či speciálního poždadavku nás neváhejte kontaktovat. Zboží dorazilo v pořádku, chyběla jedna součást vany. Měděná trubka Cu × platné do: 27. Odběr je možný i po menších kusech.


Dále prodáváme nerezové plechy, tyče, profily, jekly, kolena, fitinky a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky