středa 6. prosince 2017

Jednoplotýnkový plynový vařič na bombu

Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg. Hořák je vybaven praktickým madlem. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Vařič plynový VAR - příslušenství - red. Campingový vařič na propan butan, připojen pomocí ventilu a hadice k propan butanové lahvi, včetně příslušenství pro připojení k 2kg lahvi, výstupní závit je vlevo, výkon 2. Praktický plynový vařič na domácí zabijačky, domácí vaření piva apod. Připojuje se pomocí regulátoru a hadice na kg, nebo kg propan-butanovou láhev s provozním tlakem max. Propan butan vařič je skvělou volbou pro rybáře, na chatu, do kempu. Další články v obchodu varic.


Jaký plynový vařič vybrat. Výkonný hořák o průměru mm.

Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Plynový vařič Yate Camping Stříbrná. Pripája sa priamo na 2kg propán - butánovú fľašu ( bombu ). Revoluční novinka vařič na kartuše i na běžné plynové bomby.


Typ varné desky litinové plotýnky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. VAŘIČ KEMPINGOVÝ přenosný na plyn. Nabízím nový přenosný vařič značky R sonic na plynové náplně nebo na plynovou bombu.


Inzeráty plynový vařič v kategorii Varné desky bazar na Sbazar. MEVA Propichovací plynová kartuše 190g. Praktický jednoplotýnkový vařič pro dvoukilovou plynovou bombu Lehký a odolný vařič s výkonným hořákem o průměru mm snadno našroubujete na dvoukilovou plynovou bombu a vaříte. Díky dostatečné šířce plotýnky (1mm) v pohodě použijete i větší hrnec bez rizika ohýbání.


Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jestliže je váš rekreační objekt vybavený elektrickým proudem, řešením pro vás může i moderní úsporný indukční vařič , který je na obsluhu daleko pohodlnější. This video is unavailable.


Dostatečně velký a výkoný kempingový vařič vhodný i na větší vaření. PB není součástí výrobku. Propanbutanový vařič , který je vybavený dvěma hořáky a ideálně se hodí pro turistiku, kempování, ale i použití v karavanu, na rekreační chatě nebo v zahradních domcích.


Mezi jeho silné stránky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky