pondělí 18. prosince 2017

Potrubní ventilátor elektrodesign

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm, výkonnější mo. SILENTUB SILENTUB je malý axiální ventilátor určený pro montáž do krátkého potrubí s přijatelnou tlakovou ztrátou. Vyznačuje se extrémně nízkou hlučností 2dB(A), kterou zaručuje unikátní, patentově chráněné řešení motoru a jeho uložení, absorbující veškeré vibrace, které by se mohly přenášet do stavebních konstrukcí.


V kategorii ventilátorů pro kruhové potrubí jsou všechny typy ventilátorů – axiální, radiální, diagonální – které mají hrdlo v kruhovém průměru. Kovový radiální ventilátor Turbine M 1je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů.

Pro velké vzdálenosti, s kuličkovými ložisky, pro nepřetržitý provoz. VZDUCHOTECHNIKA VENTILÁTOR DO POTRUBÍ pro odsávání a odvětrání z digestoře, odsavače par, koupelny a jiných prostor Velké množství ventilátorů ke kulatému potrubí. Jsou vhodné na připojení. Krbový ventilátor KV3- pro až místností.


Dále je nutné zajistit, aby ventilátor nenamrzal a nestékal do. Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu.


Jednoduše – Svět větrání na jednom místě.

Uvažujete o použití potrubního ventilátoru ve vašem bytě? U nás si vyberete a my zajistíme jeho rychlé dodání. Nebo si u nás zadáte poptávku a my navrhneme nejlepší možné ventilátory do potrubí pro vaše potřeby. Skříň ventilátorů řady TTT je vyrobena z ocelového plechu a je galvanicky pokovena.


Skříň je také opatřena šedým polyesterovým lakem. Pomocí trubkových rozvodů jsou vytápěny další místnosti v rodinném domě či bytě. Součástí krbových ventilátorů je automatický termostat, který spustí ventilátor při teplotě °C. Axiální (osový) ventilátor má oběžné kolo, které připomíná vrtuli od letadla.


Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji. Montáž ventilátorů je možná v každé poloze ventilátoru. Potrubní ventilátory jsou. Provozovatel webu, ERICOM s. Axiální a radiální ventilátory do potrubí mají využití pro přívod či odtah vzduchu.


Vents TT 1do potrubí. Silnější ventilátory je nutné napojit př. Plastový potrubní ventilátor.


Ten správný prvek ventilačního systému z kulatého PVC potrubí i pro kovové vzduchovody.

Efektní a účinný pomocník, který spolehlivě odvětrá menší prostory jako koupelny či kuchyně, stejně jako větší kanceláře i prodejny. Dosahují velký průtok vzduchu při nízké hlučnosti. Uvedené ceny již obsahují autorské a recyklační poplatky, zároveň ceny obsahují slevu za nákup přes internetový obchod. RM 2NK radiální kovový IP44.


HXM 3axiální, stěnový. Kategorie značky Elektrodesign.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky