pondělí 4. prosince 2017

Titan multiplast kontakty

Otevírací doba: Po - Pá od 7:do 15:00. Maloobchodní prodejna je nyní uzavřena. Vybudovali jsme moderní PLASTCENTRUM se stabilním skladovým, výrobním a administrativním zázemím. Stali jsme se profesionálním centrem zabývajícím se komplexními službami a prodejem.


Desky, tyče, profily z plastů, montáž polykarbonátových desek, vnitřní plastové parapety, plexisklo a polyesterové desky, PP desky a fólie AKYPLEN. Obrábění, frézování hran, ohýbání a tváření za tepla. Kontakty a pobočky Máte otázky alebo potrebujete pomôcť? Cieľom spoločnosti je komplexné uspokojenie potrieb zákazníka orientovaného na polotovary vo forme dosiek, tyčí a profilov z plastov vrátane celej škály ponúkaných služieb a príslušenstva potrebného pre bezproblémovú montáž.


Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy TITAN - Multiplast s. Prodejce plastových materiálů. Specializace na polykarbonátové desky, tyče a profily pro stavebnictví, protihlukové stěny, plexisklo, stroje pro svařování plastů. Polykarbonátové desky pro stavebnictví, průmysl a zahradu. Díky filtru, který obsahují, jsou odolné vůči slunečním paprskům a UV záření. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat.


Zabýváme se výrobou plastový desek a profilů z plastu. Plasty ve stavebnictví. Moderní sportoviště a dětská hřiště se bez kvalitních plastových prvků neobejdou. Příkladem aplikace jsou mantinely hokejových, bruslařských a floorballových stadionů, vyrobené z vysoce kvalitních polyethylenových desek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Velmi kvalitní a nejvhodnější typ jednodutinkových náhradních polykarbonátových desek s vysokou propustností světla a výbornými tepelně-izolačními vlastnostmi pro skleníky z polykarbonátu. Komu TITAN - Multiplast s. Požadujeme: Výpis z rejstříku trestů, spolehlivost, pečlivost, samostatnost. Je také dodavatel a zpracovatel plastů pro stavebnictví, průmysl, strojírenství a reklamu, design.


Kromě České republiky působí i na Slovensku. TITAN - MULTIPLAST zastupuje na CZ trhu testovací přístroje Buckleys pro jiskrovou zkoušku. Celkový roční obrat dosahuje 4mil Kč, s více než 1zaměstnanci. Poskytujeme komplexné služby orientované na polotovary vo forme dosiek, tyčí a profilov z plastov vrátane celej škály ponúkaných doplnkových služieb. The website server is using IP address 88.


By the titan - multiplast. Solární ohřev vody v bazénu m². Adventní kalendář domečky s hvězdou. Originální designový adventní kalendář příjemně vyzdobí Vaši domácnost či kancelář. Reportujte s finančními údaji, kontakty s vedoucími pracovníky, podrobnostmi vlastnictví a dalšími údaji pro v 2. Zpráva je k dispozici pro okamžitý nákup a stažení z EMIS.


Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Zaměstnání u TITAN - Multiplast s. Zajímá vás práce ve firmě TITAN - Multiplast s. Zjistěte si o této společnosti více informací ještě než odpovíte na nabídku práce. Vyplatí se vám to nejen u přijímacího pohovoru s personalistou, kde zaujmete tím, že jste přišli připraveni. Tyto informace vám pomohou i. Smržovka) Dodáváme plastové desky a profily z plastů, dutinkový a plný polykarbonát a plexisklo.


Výpis databáze obsahuje adresu příslušného finančního úřadu a data platnosti registrace DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky