čtvrtek 7. prosince 2017

Elex recenze

Přes začátek ke hvězdám. Vposledních letech se mu bohužel moc nedařilo, většina titulů zjeho dílen byla spíše průměr nežli něco, co by si skutečně zasloužilo pozornost. One figure is bigger than the other, one has a gun, another. Spousta z nás uniká od starostí každodenního života do světa počítačových her.


I když jich existuje nespočet a trendy v nich se prakticky neustále mění, stále si chceme hrát na hrdiny v rozsáhlých he.

The world of Magalan is a fractured yet beautiful place, having spent the last 1years recovering from the devastating impact of a comet. Those who survived are now. Ti zavrhli konzumaci elexu, ale stále ho používají k výrobě nejrůznějších technologií a hlavně zbraní. U Cleriků tak můžeme najít nepřeberné množství různých pulzních pušek a dalších energetických vychytávek. Je tedy jen na vás, který způsob života by vám.


Těžko říci, zda ji doporučit někomu, kdo nemá v žánru her na hrdiny moc zkušeností, obtížnost je občas až moc vysoká, ale upřímně. Jen trvá, než to zjistíte. Podobně to mám s Gothicem který jsem dokonce dvakrát odinstaloval během prvních minut kvůli soubojovému systému.

Ke hře jsem se vrátil asi po půl roce s myšlenkou že se snad dostanu trochu dál, jelikož jsem v té době hry moc nekupoval a Gothic byl výjimkou. ELEX se věrně drží cesty, kterou stanovil Gothic a zakládá si na tom, že se k jedné frakci přidáte a po zbytek hry budete její součástí. Ruku v ruce s tím vás doprovází mnoho různých úkolů, které jsou často chytře promyšlené a dobře sepsané.


Je sice pravdou, že ukazatel na mapě trochu kazí dobrý dojem jako v Gothic, kdy bez naslouchání a zkoumání mapy svůj. V posledných rokoch sa mu žiaľ veľmi nedarilo, väčšina titulov z jeho dielní bola skôr priemer než niečo, čo by si skutočne zaslúžilo pozornosť. Piranha Bytes má za sebou nejeden úspešný projekt. Uživatelské hodnocení a recenze Hry na PC Candy CLD 135.


Odkazy na odborné recenze a testy ELEX. Chystáte se koupit produkt: ELEX a chcete si před nákupem zjistit recenze a názory ostatních zákazníků, kteří koupili produkt ELEX před vámi? Kompletní informace k výběru. Zní to až příliš krásně na to, aby to byla pravda? Elex má i své problémy.


Sadly it falls short due to a lack of scaling and fluidity in its combat which heavily restricts players in getting the most out of the varied equipment supplied to them and environments to explore. ELEX is an open world role-playing game from a developer with an incredibly spotty track record. ELEX je RPG od tvůrců oceněné série GOTHIC. Jedná se o výjimečnou kombinaci Fantasy a Sci-Fi.


Vypravte se do světa kombinujícího drsnost Dragon Age a bohaté postavy jak z Mass Effectu, přesto stále jinak!

Příběh ve hře není nijak dobrý, ale určitou zajímavost rozhodně obsahuje. Pokud se ovšem neřadíte mezí. Hráč plní nejrůznější úkoly a zároveň vylepšuje svou postavu, a to jak prostřednictvím schopností, tak. Asi bych chtěl hodně, aby se tvůrci nekam za let posunuli, že?


Jinak engine je stejný jak pro GIII, tak se nedivme, že je to pořád tak zabugované. Všechny tyhle vychytávky jsme mohli vidět už v prvním Gothicu, ale vývojáři se to spíše snaží zase posunout o kus dál a chtějí skočit o kus vpřed s možnostnmi herního zážitku, emocí v příběhu i zasazení světa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky