čtvrtek 14. prosince 2017

Pelety na kapry

Pelety na kapry

Dírka je určená pro navlékání pelety na šňůrku pod háčkem. Naopak vnadící pelety tuto dírku nemají. Právě pelety díky (především) masovému složení skutečně „jezdí“.


This feature is not available right now. Please try again later. Montáž na kapra jak lovím já , tipy triky pořád se mně ptáte jestli dávám plovky a jak tak. Vyberte si z naší bohaté nabídky krmných a lovných pelet. Připravili jsme pro Vás nejen pelety známé jako halibut, ale i pelety vyrobené s jedinečnych směsi jak rybích, tak krevních mouček.


Nezapoměli jsme ani, na lovné pelety , které maji prodlouženou dobu rozpadu a obsahují daleko více esenci. Impact mäkké pelety sú určené pre lov kaprov a bielych rýb, vyrobené z kvalitných surovín a atraktorov neodolateľných pre ryby. Napichujú sa piamo na háčik, dobre na ňom držia, pomaly sa rozpúšťajú, uvoľňujú atraktory a po celý čas vábia ryby. Mikro pelety s dierkou na lov kaprov a bielych rýb na feeder.


Obsahujú veľa rybej múčky a olejov. Majú špeciálne mastný povrch, ktorý sa hneď po nahodení začína uvoľňovať, vytvára mračno a neodolateľne láka ryby, pritom jadro pelety ostáva dlho pevné. Rozdělují se na krmné a chytací.


Další dělení je podle doby rozpadu a to ovlivňuje hlavně teplota vody, prou aktivita ryb a složení. U průměrů nad mm dokáží pelety vnadit nepřetržitě víc jak hodin! Pelety určené na háček mají v sobě dirku. Toho se dá využít při nočním rybolovu, nebo u dalekých závozů, kdy nemusíte stále navážet návnadu! Nebo při přerušení rybolovu, kdy se na stejné místo vrátíte až za několik hodin a ryby máte stále na vašem lovném místě!


Pelety na kapry

Dva dny jsem seděl na malém, tříhektarovém rybníce a pokoušel se chytit svého prvního kapra. Těsně před západem slunce „něco“ zachytilo můj prut a začalo jej vtahovat do vody. Zdvihl jsem prut nahoru a jediné, co jsem mohl dělat, bylo dívat se, jak na malinkém navijáku ubývá vlasec. Lov kaprů s peletami je čím dál oblíbenější. Obrovskou výhodou pelety je její rychlý start.


Díky své struktuře začíná uvolňovat esence prakticky ihned a po celou dobu rozpadu. Tím se pelety stávají velmi atraktivní a přináší výborné výsledky i při krátkodobé odpolední nebo ranní rybařině. Asi nejpoužívanější nástraha na kapry je boilies a pelety různých průměrů a příchutí. Velmi osvědčená top levná návnada na kapra je také vařená, nebo foukaná kukuřice. Pokud potřebujete s výběrem rybářské návnady a nástrahy na kapra poradit, neváhejte a kontaktujte nás.


Pelety na kapry

Další super účinná letní nástraha na kapry jsou halibut pelety. Jsou to pelety na bázi rybích mouček. Ve vodě se pelety postupně rozpouští. Podle velikosti to může trvat 1-hodiny.


Sama na ně chytám a vidím čím dál víc rybářů,že místo boilis používají tyhle pelety. Skvělá nástraha a návnada na kapry i sumce Pomalejší rozpad (– 12h). Nejúčinnější pelety na kapry na trhu!


Díky vyššímu podílu proteinů jsou u ryb velmi oblíbené. Na čo slúžia kŕmne pelety na ryby? Kŕmne pelety na ryby slúžia najmä na kŕmenie na určenom mieste, kde sa vďaka ich spoľahlivým vnadiacimi vlastnostiam rýchlo zhromaždia potenciálne úlovky.


Kŕmne pelety vynikajú veľmi rýchlym rozpadom vo vode, z toho dôvodu ich popularita medzi rybárskymi profesionálmi stále rastie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky