středa 13. prosince 2017

Montáž svěrného šroubení

Montáž svěrného šroubení

Rychlý, rentabilní a bezpečný - COMAP systém pro realizaci lisovaných rozvodů z mědi. Jak se provádí montáž radiátoru. This feature is not available right now. Please try again later. Vložte potrubí a příslušné EPDM těsnění do šroubení a ujistěte se, že je vše čisté a že nedošlo k poškození těsnícího O-kroužku.


Při instalaci není možná vzájemná typová záměna svěrných šroubení určených k danému typu materiálového složení a rozměru trubky (ALPEX, PEX, CU). Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní, ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např.


Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Sada svěrného šroubení se vsuvkou IVAR. Výtlak je směrem dozadu, průměr výtlačného hrdla je mm. Je vybaven termopojistkou proti přetížení, max. Montáž je na stěnu nebo do podhledu.


Při utahování svěrného šroubení musí být kulové ventily (A) otočeny do uzavřené polohy (zářezy ve vodorovné poloze). Po připojení nezapomeňte ventily opět otevřít (otočit zpět o 90°doleva). Instalace řídící jednotky Řídící jednotka je již z výroby opatřená síťovým kabelem. Při instalaci je nutné dodržet, aby rozměr svěrného šroubení byl shodný s rozměrem připojovaného potrubí.


Ventilátory obsahují v balení zpětnou klapku, kterou je možné použít pokud je ventilátor v přerušovaném chodu. Při montáži trubek z měkké oceli nebo mědi pomocí svěrného šroubení kov na kov doporučujeme použití opěrných objímek. Pro snadnou montáž se namaže silikonovým olejem závit šroubu svěrného kroužku, případně svěrný kroužek samotný. Poukazujeme na náš montážní návod HERZ. Těleso je určeno pro připojení k závitovým trubkám nebo pomocí svěrného šroubení k měděným, přesným ocelovým a vícevrstvým trubkám (pouze DN 15).


Návody pro vbrané výrobky Giacomini. Provedení s lisovacím připojením Viega (mm) s. R1- pojistný ventil. Mosazná šroubení dodáváme v provedení s palcovými závity. Vyberte si mosazné šroubení s vnějšími nebo vnitřními závity, případně jejich kombinaci. Poptávám montáž radiátoru do koupelny - otopný žebříček Korado.


Napojení na vývod podlahového topení. K dispozici mám 2ks svěrného šroubení , připojovací ventil. Je nutné dodržet návod na montáž ! POZOR Riziko netěsnosti nebo prasknutí převlečné matice vynaložením příliš velké síly! Dotahujte převlečnou matici je tak silně, jak je zde popsáno.


Na termostatický ventil nasadíme termostatickou hlavici s odděleným ponorným teplotním čidlem v pozici plného otevření, tj. C a dostatečně utáhneme připojovací převlečnou matici. Při připojení na jednotrubkový systém je bezpodmínečně nutné šroubení s integrovaným, nastavitelným bypassem. Všechny běžně prodávané typy topného potrubí (z mědi, měkké oceli a plastu) se pomocí svěrného šroubení připojují přímo na radiátor nebo bypassové šroubení.


Do kolena trubky vložte lištu, abyste při povolování šroubení mohli vyvinout protitlak. Koleno trubky pak sejměte a vylejte z něj vodu do připraveného kbelíku. Trubku vyčistěte zevnitř kartáčem na lahve, horkou vodou a malým množstvím čisticího prostředku. Aktuální informace k situaci s COVID-19. Zde najdete průběžně aktualizované informace o našem provozu.


Montáž svěrného šroubení

Tato sekce je připravená pro zákazníky i dodavatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky