úterý 5. prosince 2017

Kotel protherm panther chyba f1

Znova jsem dopustil a natlakoval systém na v hadičce u odsávání také voda není, čidlo. Resetem se stane to samé. Myslíte, že tam také najdu to červené tlačítko?


Výrobní číslo kotle je vyznačeno na štítku, který je připevněn na zadní ploše ovládacího panelu. Po napuštění a odvzdušnění radiátorů kotel nechce naskočit (zapálit) a. Best way to loosen lugnuts on a truck without power tools - Duration: 13:31. AKomunikačná chyba prístroja Open Them – skontrolujte pripojenie, pre prípadné vymenenie prístroja Open Them zavolajte servisného technika. FPrekročená maximálna hodnota spalín – skontrolujte stav naplnenia vykurovacieho zariadenia a obehové čerpadlo. Je potrebné odvzdušnenie zariadenia.


Kontaktujte servisného technika. Dobrý den Mám doma plynový kotel protherm panther asi 7let po této době se začala objevovat závada označením F1. Po od máčknutí závady kotel zapne, ale nepříjemně ňafne. Panther Condens KKO, ver. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu.


V pamätiPodobnéPreložiť túto stránku2. Protherm panther opakující se porucha F127. V čem může být problém a jak to řešit? Plynový kotel PROTHERM KOZ s přirozeným a KTZ s nuceným odtahem spa-.


Po chvíli se kotel spustí, nebo naskočí F1. Po resetu naskočí, Někdy je třeba resetovat i 15x. Zaregistrujte se jako Super soused ke službě sousedská výpomoc v lokalitě, kde chcete pomáhat. O nově zadaných zakázkách budete informováni e-mailem nebo si stáhněte naší aplikaci. Kotel není už dávno v záruce.


Posledné týždne vždy pri zapnutí a zohrievaní začal robiť otrasné zvuky (ako keď letí staré lietadlo), potom to zrazu prestane, ale problém sa vždy opakuje. Princip kondenzace U běžného kotle kl. Dnes ráno vyhodil chybu Fa odvtedy nejde zapnúť - mám pocit že nejde nahodiť plameň. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami.


Ak sa chyba opakuje, privolajte autorizovaný servis. F– ztráta tlaku v otopném systému. Dobry den, chtela bych se zetat mame s manzelem kotel protherm ted dva dny to topilo vporadku dnes de objevila chyba f21. Manzel vypustil a dopustil vodu a kotel nenaskocil.


Otvoriť PC verziu stránky. Zajistěte, aby staré zařízení a eventuální příslušenství bylo doručeno kvalifikovanému podniku k řádné likvidaci. Obal Doporučujeme vám postarat se o odpovědnou likvidaci obalových materiálů.


Ovládací panel je prístupný po odstránení predného krytu. V časti „Návod na obsluhu“ nájdete popis základných funkcií kotla aj ako bezpečne zaobchádzať s kotlom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky