čtvrtek 21. prosince 2017

Tatramat záruka

Tatramat záruka

Moderné technológie, ktoré sú súčasťou našich produktov, dovoľujú v dnešnej dobe ohrievať vodu naozaj ekologicky, no zároveň ekonomicky. Aké máte pri výbere ohrievačov možnosti? Originálne náhradné diely skladom, individuálny prístup ku každému servisnému zásahu, ochota vycestovať ku Vám domov na chatu či usadlosť na okraji okresu a záruka na opravu je u nás samozrejmosť! Predĺžená záruka Predĺžená záruka. Prodloužená záruka Prodloužená záruka.


Elektrické zásobníkové tlakové ohřívače vody jsou určené na přípravu teplé vody všude tam, kde jsou nutné časté odběry teplé vody. Produktovou řadu OVK tvoří zásobníkové nástěnné kombinované ohřívače vody ve válcovém provedení. Jsou jedinečné svojí kvalitou, designem vytvořeným špičkovými návrháři, i svými provozními vlastnostmi. Vodu je možné ohřívat celonerezovým. Seznam záručních a pozáruční opraven.


Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C.


Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné svou kvalitou, designem vytvořeným špičkovými designéry, i svými provozními vlastnostmi. Historické zkušenosti, stabilní zázemí a moderní technologie umožňují produkovat široký sortiment ohřívačů vody vysoké kvality. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Historickej skúsenosti, stabilné zázemie a moderné technológie umožňujú produkovať široký sortiment ohrievačov vody vysokej kvality. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve.


Nová generace beztlakových zásobníkových ohřívačů EO o objemu litrů je díky vynikající vyváženosti mezi objemem, výkonem a jednoduchou instalací vhodná pro časté malé odběry teplé vody. Tatramat EO 100EL, bojler el. Elektrický akumulační tlakový ohřívač vody je ideální pro efektivní ohřev vody v domácnostech a různých sociálních zařízeních, s možností instalace několika odběrných míst tepl. Domáce spotrebiče od svetového výrobcu Whirlpool.


Whirlpool je jednotkou na trhu bielej techniky, domácich spotrebičov a vybavenia domácnosti už viac ako 1rokov. Bojlery môžu mať niekoľko veľkostí v. Zkuste podobné zboží: 1. TEC TM sú zariadenia určené pre zásobovanie viacerých odberných miest s prehľadnou a jednoduchou elektronickou reguláciou s LCD displejom. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Těsnění příruby (děr) s lí.


Ohrievače vody v našej ponuke uspokoja širokú skupinu zákazníkov. Od malých prietokových ohrievačov vody až po ohrievače vody so zásobníkom. Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste.


Tatramat záruka

Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli? Samotná nádoba bojleru je. Disponuje objemem litrů a je řízený elektrickou regulací, která má tři ECO-programy zabezpečující úsporu energie.


TATRAMAT OVK 1L Kombinovaný tla. Po rokách začala vyskakovat tepelná pojistka. Vymenil jsem již 3x novou pojistku a tak dlouho vyskakovala až odešla. Můžete mně někdo poradit co s tím. Tepelná čerpadla Vaillant využívají v podstatě nevyčerpatelné zdroje ze vzduchu, země nebo vody.


Tatramat záruka

Tato tepelná energie je k dispozici zcela zdarma, a tak šetř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky