pátek 15. prosince 2017

Univerzální čtvercový hořák

Univerzální čtvercový hořák. Oblouková univerzální anka z tvrzené leštěné oceli. V závislosti na potřebách může být kotel vybaven následujícími druhy hořáků. Kotle FARGO jsou natolik univerzální z hlediska nastavení, že lze kdykoli změnit.


Witkowski Čtvercový hořák se šnekovým. Rotační hořák MultiBio předčí klasické univerzální hořáky Jaké jsou výhody rotačního hořáku MultiBio oproti běžným, univerzálním hořákům? Jak důležitá je certifikace pro spalování rostlinných paliv, vysvětluje Jindřich Sinkule z MultiBio. Díky pootočení vrchního límce se v místě nadzvednutí odstraní vzniklé spékance, ale nikdy ne zcela, hořák se proto musí často čistit. Paliva spalovaná z podavače: ekohrášek.


Plynulá regulace proudícího plynu na rukojeti. Dodáván se klíči k výměně koncovek. Každá koncovka hořáku s vlast.


Náš nový model hořáku spaluje obilí, piliny a další lehké materiály-nemusí být zpeletovány. Ve spojení s kotlem vytopí prostory od 2mdo. Můžete je použít pro spalování minerálních, rostlinných a živočišných olejů. Podle druhu oleje lze zásobník předehřát až na 90°C a tak ovlivnit viskozitu paliva.


Vypaluje Pomocí vysoké teploty trvale zničí strukturu rostlinné buňky. Zapaluje Praktický podpalovač grilů, krbů a zahradních ohnišť. Ohřívá Odstraňuje námrazu z chodíků, tradiční pomocník při pokládání izolací atd. Přesně a důkladně vyroben, má výměnné trysky a rukojeť s regulací plynu.


Hořáky Oilon - vysoká spolehli. Specifikace: - rukojeť s regulací plynu, - teplota. Spusťte hořák běžným způsobem a po jeho zapálení, zakryjte čidlo sledování plamene (resp. odpojte ho) TF 834: zapalování se musí zapnout a po uplynutí bezpečnostní prodlevy musí hořák přejít do chybového režimu. Po zhasnutí plamene musí proběhnout ještě ventilace spalovacího prostoru. Dobrý poměr cena a užitné vlastnosti.


Hnědé uhlí Dřevěné pelety Rostliné pelety Štěpka do 3cm Dřevní odpad Rostliné materiály Doprava zdarma po ČR (při platbě převodem na účet). Tento hořák spaluje agro-pelety respektive rostlinné pelety, které se v běžném retortovém hořáku spékají, dále dokáže spalovat lehké materiály - piliny, hobliny, pšenici, žito, kukuřici atd. Palivo je podáváno do spalovací komory pomocí šnekového dopravníku. Sedák na židli IVO cca. Povlak sedáku je s výplní prošit.


Vysoká teplota spalování zajišťuje nízké emise bez pachové stopy a agresivních sloučenin. MultiBio nepoužívá útlumový režim, při kterém palivo stále doutná. Velmi důležité je, na jaké palivo je hořák certifikovaný. Obvyklé je, že kotle jsou certifikované pouze na dřevěné pelety a rostlinné pelety jsou pouze mezi tolerovanými palivy.


Z násypky hořáku je palivo dodáváno šnekovým podavačem (motor s převodovkou, šnekovnice) do litinového kolena-retorty. Zde je vytlačováno vzhůru na. Propracovaná technologie univerzálního hořáku 27kW je navržena tak, že má prodlouženou hřídel až na konec hořáku, kde je uložena. Přívodní šnek končí na. Robustní konstrukce litinového hořáku tvoří materiály nejvyšší kvality, které zaručují jeho dlouhou životnost, minimální údržbu a především garanci dokonalého spalování všech druhů.


Mobilní univerzální hořák , poslouží jako zahradní vypalovač plevele či trávy, k podpalování grilů, rozmrazování, nahřívání různých materiálů při opravách apod. Piezo elektrické zapalování knoflíkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky