pondělí 18. prosince 2017

Radiátory bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberajte z 7inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Bazar online, inzerce zdarma. Vytápění domu, topné tělesá a radiátory. Kupujte výhodně a levně.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem.


Základní princip radiátoru spočívá v jeho akumulaci topným médiem a následého uvolňování do jeho okolí.

V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Vybírejte z inzerátů. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.


Ak hľadáte inzeráty zo sekcie ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Radiátory bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Podajte zadarmo inzerát do kategórie radiátory a zabezpečte si rýchly predaj. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Základní rozdělení deskových radiátorů je podle způsobu jejich připojení a to radiátory klasik K tj radiátory s boční připojením a deskové radiátory typ VK ( ventil komplakt ) což jsou radiátory se spodním připojením. Ostatní - Radiatory bazar. Hledáte radiátory či žebříky.


INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Litinové žebrové radiátory , neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Jejich odhadovaná životnost je - let. Prodám nesmrtelné litinové radiátory , byly využívány roků a pořád můžou někomu posloužit třeba někde v dílně.


Jsou uzavřené z obou stran, v ceně jsou nové regulační hlavice které jen pro zajímavost stojí 5Kč nové, Cena za jeden článek je Kč. Auto - Radiatory topeni bazar.

Nevýhodou žebrových radiátorů jsou jejich větší rozměry oproti deskovým radiátorům. Na druhou stranu mají perfektní výhřevnost a dlouhou životnost díky absenci možné koroze. K podlaze se obvykle kotví radiátory tam, kde není možné využít tradiční nástěnné varianty ať už z důvodu vysoké hmotnosti topných prvků nebo s ohledem na požadavky konstrukčního a projektového zadání. Obojstranné oceľové radiátory s bočným pripojením.


V mnohých prípadoch nieje nutnú rekonštrukcia rozvodov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky