pondělí 25. prosince 2017

Opravy motocyklů simson

Jsme autorizovaný prodejci motocyklů a skútrů značky SYM, Benelli, AJS, YUKI,. Zdravím, potřebuju pomoct. Příprava motocyklů na sezónu Asistence při nákupu jetého motocyklu. Kupujete-li ojetou motorku, je vhodné si nechat poradit. Budete mít lepší pocit, a vyhnete se nákupu motorky která je bouraná, nebo má vážný technický problém.


Opravy a servis moto skútrů.

Dále je možno tuto opravu rozšiřovat o další komponenty opravou nebo výměnou (dle typu motocyklu). Sídlo firmy i servis je v malé obci Kašava, vzdálené pouhých kilometrů od krajského města Zlín (přesnou polohu včetně mapy naleznete v sekci Kontakt). Zaměřujeme se především na servis a renovaci motocyklů , ve které máme dlouholetou praxi a bohaté zkušenosti.


Provádím generální i dílčí opravy motorů motocyklu simson S5 dále také různé opravy motocyklů , opravy elektroinstalace, čištění, opravy a seřízení karburátorů, čištění ultrazvukem. Zámečnické práce, čekárny, přístřešky, vrata, pomůcky pro skláře, tvarové pinzety,. Zde máte k nahlédnutí vše co dokážeme opravit: Babetta byl moped vyráběný v Československu v jiných zemích obvykle označován pod názvem Jawa. Babetta byla původně koncipována jako odlehčený moped podobně jako moped Solex, který byl populární v 60.


U nás seženete náhradní díly značek JAWA, ČZ, SIMSON , STADION a dalších. Moto Ústí nad Labem s r.

Nebojte se poslat zprávu, když telefon nezvedneme hne protože zrovna nemáme volné ruce. Pořadí oprav provádíme pouze podle rezervačního systému. Druhý díl opravy motoru u Simsona. Výměna O kroužku na hřídeli řazení.


Video z garáže z opravy motoru Simson SR5 drobné neduhy tohoto motoru, které mě potkaly. Servis a opravy historických motocyklů. Prodej nových Fichtlů. Komu se líbí ojedinělý design Čezety, kdo je příznivec či sběratel motocyklů a skútrů ČZ, jistě.


Skútry - ošetřování údržba a opravy. Zde ve videu ukazuji jak udělat zadní kolo na simsonu s51. Výbrusy válců, lepení čelistí, oprava klik, výplet kol. Zvažuji prodej zajímavé, ucelené, sbírky socialistických skútrů, do které patří: Jawa Pionýr, skútr Manet, ČZ 1skútr prase, ČZ Rykša, simson Schwalbe, simson skutr, IWL Berlin, MZ Troll1.


Stroje jsou v krásných patinových stavech - ihned vystavitelné v muzeu - průběžně pracujeme na jejich zp. Najde modely motocyklů , které jsou v katalogu. Renomovaný servis motocyklů všech značek. Vítejte na stránkách firmy ST MOTO, motoservisu s více než dvacetiletou tradicí.


Zákazníci u nás tento typ opravy vyhledávají nejčastěji kvůli nefunkčnímu dobíjení. Jsme rádi, že nás zahlcujete prací - služby - opravy , tudíž se nám nedostává času s vámi komunikovat on-line.

Sada opravy náhonu otáčkoměru. Rádi bychom tuto službu v tomto roce vylepšili. Komponenty jsou kovové. Sada obsahuje kompletní převod otáčkoměru umístěný v levém víku motoru. Zvyšování výkonu u motocyklů Simson.


Jednoduchou a lehkou úpravu válce na tento typ motoru nabízím v rubrice Zakázkové úpravy. U válce by se měnilo časování, tak aby se zvýšil jeho výkon. Změnou časování způsobenou úpravou lze změnit charakteristiku motoru jakýmkoli způsobem. Simson S motokatalog, katalog motocyklů , technické údaje, zkušenosti uživatelů. Doporučujeme uvést jen část názvu modelu, třeba „cbr“ Přihlásit.


Náhradní díly a příslušenství pro motocykly JAWA, ČZ, JAWA-ČZ, Simson , Stadion, Babetta, Korádo a další. E-shop a kamenná prodejna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky