pondělí 11. prosince 2017

Ponorný vařič cestovní

Nezaberou skoro žádné místo a přitom skvěle nahradí rychlovarnou konvici nebo hrnec. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené v kempech. Cestovní ponorný vařič neboli spirála byla vždy neodmyslitelnou součástí výbavy pod stan či kamkoliv mimo civilizaci.


Na svém kouzlu neztratil ani dnes. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.

Součástí je i praktické cestovní pouzdro. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Automatická regulace mezi a 40°C. VAC-STAR Sous-Vide Chef CLASSIC (Gastro vybavení) Hodnocení produktu: Sous-Vide vařič švýcarského výrobce balících strojů VAC-STAR, použitelný. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.

Ponorný cestovní vařič. Navíc osobní odběr zdarma ve. Díky rychloohřevu přivedete k varu čaj, polévku či kaši během chvilky. Držadlo je opatřeno plastikovým pouzdrem, z něhož je bezpečně vyveden m dlouhý kabel. Specifikace rozměry x x. Pouzdro anoRozšířený popis výrobku Cestovní ponorný ohřívač 300WDoplňkový popis výrobkuSkvělá a přesvědčivá kvalita: Výrobek je vyráběn výrobcem ECE, tento výrobe.


Využijete ho zejména na cestách, kde oceníte jeho kompaktní rozměry a odolné uzavíratelné pouzdro. Na výběr máte elektrické vařiče, litinové vařiče, nerezové vařiče či indukční vařiče. Pokud vám záleží na značce vařiče, i v tom vám na Okay. Vybrat si totiž můžete vařiče Eta.


Elektro - Cestovni ponorny bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Příkon 5W, délka kabelu 0. Kabel v délce metru umožňuje pohodlné používání.


Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Plynové vařiče cestovní malé Přenosný cestovní vařič na 190g propan-butanové kartuše.

Velmi lehce přenosný a rychle použitelný. Vhodný na různé outdorové a cestovní aktivity. V kategorii lze najít i různé výhodné akce.


Plynový vařič na kartuše levně Plynový vařič v přenosném kufříku pro rychlé použití. Malý cestovní ponorný ohřívač, ideální k ohřevu vody např. I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Prodám ponorný cestovní vařič , káva, čaj na 220V funkční. Kuchyňské vařiče Orava Steba SENCOR Jata a další.


Nakupujte elektroniku od EURONICS. Praktický malý cestovní vařič je velmi skladný a jistě pro něj rychle naleznete místo i upotřebení. Umístění cestovní Počet varných zón Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Dodáván v cestovním pouzdře, ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky