čtvrtek 14. prosince 2017

Dithane dg neotec etiketa

Dithane dg neotec etiketa

Prípravok na ochranu rastlín pre profesionálnych používateľov. Postrekový širokospektrálny fungicíd s kontaktným účinkom vo forme dispergovateľného mikrogranulátu proti hubovým chorobám poľných plodín, ovocných drevín, viniča, zeleniny, okrasných kultúr a lesných drevín. Sadržaj cinka (Zn) i mangana (Mn) koji se nalaze u molekuli mankozeba kao mikroelementi pripomažu boljoj ishrani biljke. Sredstvo se može miješati s većinom fungicida i insekticida. Na povrchu ošetřených rostlin vytváří film, který brání klíčení spor.


Preventivni fungicid za suzbijanje biljnih bolesti. Dithane DG Neotec - Aktivne tvari: Mankozeb. A jobb hatékonyság magyarázata az új DG NeoTec formuláció speciális újraeloszlási képessége ill. Fungicid na ochranu široké škály plodin proti houbovým chorobám, nově proti plísni makové.


DITHANE DG NEO-TEC proti hubovým chorobám. Vyznačuje se dlouhým ochranným působením. Při ošetřování kultur, které vytvářejí silnou voskovou vrstvu. Vstup do ošetřeného pole je možný až druhý den po aplikaci.


Nejezte, nepijte a nekuřte při používání a rovněž po skončení práce, až do odložení ochranného pracovního oděvu a dalších OOPP a. H3Může vyvolat alergickou kožní reakci. H3Způsobuje vážné podráždění očí. H361d Podezření na poškození plodu v těle matky.


A kontakt hatásmechanizmus alapját biztosító tökéletes vegyszerborítás eléréséhez nem elegendő csupán a hatóanyag. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Riziko vzplývající z použití přípravku je při dodržení návodu na použití a správné aplikaci pro včely přijatelné.


Dithane dg neotec etiketa

Označení účinku na včely uvedené do souladu s § odst. Dithane DG Neotec is a contact fungicide in the form of dispersible microgranules with a broad spectrum of action against fungal diseases of field crops, fruit trees, grapevine, vegetables and ornamental cultures. Dithane DG Neo-Tec je účinný kontaktní fungicid pro preventivní aplikaci proti širokému spektru houbových chorob zeleniny, ovocných dřevin, polních plodin, okrasných rostlin a révy vinné (antrakóza rybízu, plíseň bramborová, cibulová, révová, okurková, skvrnitosti, rez karafiátová atd.) Díky svému vedlejšímu.


A Dithane kontakt gombaölő szer, a kórokozókat gyorstüzelő hatásmechanizmusával több helyen is képes megtámadni, ezért a rezisztencia kialakulásának veszélye kizárt. Zahrada Bazény, vířivky a jezírka Bazény Přípravky pro bazény a jezírka Příslušenství k bazénům Geotex. AgroBio Opava Dithane DG Neotec 5xg Kontaktní fungicid ve formě dispergovatelných mikrogranulí se širokým spektrem účinku proti houbovým chorobám polních plodin, ovocných dřevin, vinné révy, zeleniny a okrasných kultur.


Dithane dg neotec etiketa

Metody a materiál pro omezení úniku a pro čištění Zachytit produkt takovým postupem, aby se zabránilo vzniku polétavého prachu. Používat k čištění jen nejiskřící nářadí a nástroje. Pokyny týkající se okamžité lékařské pomoci a zvláštního ošetření Podpůrná péče.


Proizveden je po najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje sitnih čestica koje omogućuju bolje prijanjanje preparata na biljku, bolju pokrivenost tretirane biljke, snažnije vezivanje i teže spiranje. Agrobio Dithane DG Neotec proti houbovým chorobám 5x20g. Přípravek lze použít k preventivní ochraně proti uvedeným chorobám. Při ošetření těžko smáčitelných rostlinných částí (brukvovitá a cibulová zelenina, růže) se doporučuje přidat smáčedlo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všechny informace o produktu Substrát a hnojivo AgroBio Dithane DG Neotec 2x10g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze AgroBio Dithane DG Neotec 2x10g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky