pátek 29. prosince 2017

Insportline elektroboard

Insportline elektroboard

Modern vehicles with intuitive steering. Get on, lean forward to ride and lean backwards to stop. Turn left or right, move fast or slow. Elektroboardy - Elektroboardy - nikdy nekončící zábava na dvou kolech! Nastupte, nakloňte se a jeďte, zakloňte se a zastavte.


Insportline elektroboard

This feature is not available right now. Please try again later. Disponuje totiž moderním elektronickým stabilizačním systémem, díky kterému je jízda velmi jednoduchá a její zvládnutí je otázkou pouhých několika minut.


Dvojkolka je určená predovšetkým pre zábavu, ale je vhodná aj na prepravu osôb v mestskej prevádzke alebo pre rýchly pohyb v rámci firemných areálov a skladov. Elektrická dvoukolka Windrunner Handy U- zlatá. Posilňovač brušních svalov inSPORTline AB Perfect Duo.


Ovládání přenášením váhy, elektronický st. Skvelý pomocník pre posilnenie bruška a chudnutie v oblasti problematických partií! Tri úrovne odporu, podpora správneho pohybu, skladacia konštrukcia - ideálny pre domáci tréning! Online obchod s fitness vybavením posiloven značky inSPORTline. Fitness stroje pro domácí použití, výborná kvalita, akční ceny.


Electroboard -uri - Electroboard -urile – o distracție nesfârșită pe două roți! Vehicul modern cu direcție intuitivă. Aplecați-vă în față pentru a merge și aplecați-vă înapoi pentru a vă opri. Virați la stânga sau la dreapta, mergeți repede sau lent. Hľadáte nový a nevšedný spôsob, ako tráviť voľný čas, pobaviť sa a zároveň trochu precvičiť svaly?


Predstavujeme vám elektroboard. Disponuje totiž moderným elektronickým stabilizačným systémom, vďaka ktorému je jazda veľmi jednoduchá a jej zvládnutie je otázkou iba niekoľkých minút. Hoverboardok - Hoverboard leginkább egy mini segwayhez hasonlítható, ami egy lapos, kétkerekű, kis elektromos jármű. Ráállva a talpunk lenyomásával tudunk vele haladni, azaz gyorsulni, lassulni, kanyarodni és akár forogni.


Směrem vpřed ho rozpohybujete dálkovým ovladačem nebo aplikací v chytrém telefonu. Zatáčíte nakloněním do strany, úplně stejně jako na longboardu. Doba, za kterou se člověk na elektroboardu naučí jezdit je individuální.


Insportline elektroboard

Nebude vám to však trvat déle než. About us Shop in Vilnius Shop in Kaunas Contacts day return policy. Ještě jsem o něm neslyšeli? Možná slyšeli, ale ani o tom nevíte. Ak si mladý teenager, určite už poznáš pojem elektroboard.


Vieš, že je to doska s dvoma kolieskami, ktorú poháňa elektromotor. Možno ale nevieš (ale mal by si), že celá myšlienka pochádza už z osemdesiatych rokov. V prodejnách inSPORTline v Praze, Brně a Ostravě je to možné hned teď!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky