středa 6. prosince 2017

Prodám+plynový+kotel+junkers

Prodám kombinovaný plynový kotel značky junkers Euromaxx. Závěsný, odvod spalin směrem na horu. Prodám plynový závěsný kotel junkers Ceraclass ZW 24-DH KE 23.


Je schopen bezpečného provozu. Je spolehlivý a ve výborném stavu.

Zdarma kouřovod a termostat. Prodám plně funkční atmosférický plynový kotel DeDietrich MS MI. Kotel je jako nový, od koupy málo jetý. Je v dobrém technickém stavu. Trubicový hořák do ply.


W a umožňuje ohřev jak topné, tak teplé užitkové vody, kotel je odstaven z důvodu celkové rekonstrukce vytápění. Je umístěn v suchém prostředí a servisován.

JUNKERS SF- snímač teploty TV v. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kotle, bojlery, kamna. Napojen na distribuční sítě plyn , elektro,vodu a kanalizaci. Pro svůj průtokový ohřev je ideální volbou do bytových jednotek se místnostmi.


Díky LCD displeji je zajištěna jeho snadná obsluha i nastavení. K dispozici je ve výkonnostních variantách 18kW a kW. Do poslední chvíle fungoval bez problémů a bez závad. Vzhledem ke stáří nemohu dát žádnou záruku krom cca týdne na odzkoušení. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Automatické elektronické škrtání. Součástí kotle je oběhové čerpadlo junkers a expanzní nádoba 8l. Používán pro ohřev vody a vytápění, pro vytápění byl používán minimálně - hlavní použití bylo pro ohřev vody.


Nezapomeňte prosím, že kondenzační kotel vyžaduje speciální odkouření nebo alespoň adaptér odkouření (pokud použijete odkouření jiného výrobce). Junkers Cerapur Comfort ZWBR - E - recenze URČENÍ PLYNOVÉHO KOTLE. Tento plynový kotel je vhodný pro velké byty nebo rodinné domy.

Svými malými rozměry a velmi nízkou. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarm.


Na jednom boku je plech trochu prohnutý. Posunout inzerát Přidat do oblíben. Plynový závěsný kotel Junkers. Projděte si inzeráty junkers plynovy kotel na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Prodám použitý závěsný plynový kotel Junkers 22kw-turbo. Při manipulaci spadl na zem a je poškozené krytování.


Na opravu nebo na díly. Prodám Junkers CE42 do nedávna fungoval na domě, za současnou funkčnost neručím, proto od korunky. Případně na náhradní díly.


Vyměněn z důvodu rekonstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky