pátek 8. prosince 2017

Pařák na brambory prodám

Nový pařák , kotel na brambory - smaltovaný litrů, vhodný pro ohřev vody, hodně používán na zabijačkách. Možnost vyzvednutí v Sušici. Kotel i topeniště v pořádku. Prodám funkční elektrický pařák na brambory.


Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů brambory. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Mluví-li se o bramborách, napadne většinu z nás nějaké jídlo z nich připravené: přílohy k masu, polévky, různé placky, hranolky, lupínky, krokety či saláty. Bazar pro dům a zahradu Kotle, Kamna, Bojlery VÝKLOPNÝ PAŘÁK NA BRAMBORY ,. Velmi zachovalý výklopný pařák na brambory objem 100l. V katalogu nemáme podrobnější informace o parak na brambory.


Pařák na brambory l pozink empty. Níže naleznete zboží v. Inzeráty brambory prodám - aktuální inzeráty na Sbazar. Hrobkovač na brambory pérak oorávač.


Pařak na brambory , prodej, koupě, agrobazar.

Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Spodní díl je vyroben z černého plechu o síle mm, topeniště mm, rošt je litinový. Kvalitní a levný pařák , kotel na brambory 65l Rejholec smaltovaný je vyroben z kvalitního ocelového plechu s povrchovou úpravou smalt. Používá se na ohřev většího množství vody a na vaření krmiva pro domácí zvířata, především brambory a řepa. Musíte-li se pravidelně starat o větší množství zvířat, pařáky na.


Objem 6 1a 1litrů, síla mm. Podat inzerát bez registrace. Zabijačkové nerezová souprava obsahuje :Kotlinu ( pařák ) pod kotel , průměr cmNerezový zabijačkový kotel.


Přeskočit na hlavní obsah – Přeskočit na vyhledávání – Přeskočit na menu. NA zabijačku,nebo vyměním za malý motocykl či babetu. Na dotaz „ brambory na parak“ jsme našli:.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Výroba pařákůdále se zabýváme řezáním plazmou, tažnými zarízeními.


Pro kompletní pařák je nutné objenat spodek a vložku pařáku ! Spodek pařáku je použitelný u více vložek. Je vyroben z černého plechu o síle 5mm (kotel) a 2mm (topeniště) Univerzální spo.

V zachovalém stavu, stále funkční. Inzerujte a nakupujte snadno, rychle a zdarma. Od pěstitele, odrůda Bernadette, varný typ BA, b. Frýdek Místek, Pastrňák = tel.


Brambory konzumní a krnné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky