čtvrtek 14. prosince 2017

Teplovzdušná kamna na pelety

Sháníte teplovzdušná kamna na pelety ? Máme široký výběr typů i značek. U nás: Montáž, servis, poradenství, doprava zdarma na vybrané! Teplovzdušná kamna na pelety jsou velmi pohodlným a také úsporným způsobem vytápění.


Firma Vladimír Háza - Peletkamna nabízí prodej, montáž a servis: kamna na pelety , kotle na pelety , automatické kotle na uhlí, krbové vložky na pelety včetně prodeje pelet.

Zajišťuje záruční i pozáruční servis. Dále nabízí montáž ústředního topení, akumulačních nádrží a solárních systémů. Kamna na pelety od firmy KVHS. Popis od zapálení po plné rozhoření.


Jedná se o levný a čistý způsob vytápění. Ideální pro vysušení vlhkosti v bytě. Následně si dávkují pelety.

Dokážou hořet desítky hodin. Vše je vyrobeno v továrně s dokonalou přesností a kvalitou. Vnitřní ohniště je automatické topeniště na dřevěnné pelety. Umožňují tak velmi dobrou regulaci teploty podle Vašich požadavků.


V menších domácnostech mohou sloužit i jako hlavní zdroj vytápění. Pracuje na principu dřevoplynu -Účinnost spalování je přes -Připojení ke komínu se provádí běžnou rourou o průměru 150mm -Výkon kamen je závislý na tahových podmínkách -Výkon lze regulovat pomocí vzduchové klapky na popelníku -Při plném výkonu je doba vyhoření plného zásobníku cca hod. Automatická peletová teplovzdušná kamna od firmy KVHS. Kachlová kamna byla doménou zámků, luxusních bytů ale také na zemědělských statcích. I dnes jsou v nabídce kamna obložená kachlemi ale s moderním spalovacím procesem na dřevní pelety.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Porovnání nákládů na vytápění dřevěnými peletkami s ostatními palivy - ceny k 1. Dřevěné pelety = ekologické palivo budoucnosti. Pohodlí a úspory, které lze naprogramovat. Krbová kamna teplovzdušná na dřevěné pelety 6mm - mnohem více tepla. EDILKAMIN kamna na pelety jsou osazena pokročilou technologií pro ekologicky šetrné vytápění a úspory energie.


Standardní dodání peletových kamen do dnů.

Peletková teplovzdušná peletová kamna se také instalují do. Přednosti kamen na pelety. Peletová kamna CRONIMO jsou kvalitní kamna , vyrobená z oceli a žáruvzdorného skla.


Nejvyšší výkon až kW. Dovozce výrobků EdilKamin do České republiky. Záruční a pozáruční servis. Velice stylová a moderní kamna na pelety , která jsou velmi úsporná a šetrná, Vás zahřejí a Vašemu domu dodají moderní nádech svým nadčasovým designem. Kvalitní krbová peletová kamna kola jsou z hlediska ovládání a regulace totožná jako plynový kotel.


Teplovzdušné kachle na pelety rôznych farieb a dizajnov za skvelé ceny a skladom ! Vážení zákazníci, usilovne pracujeme na expedícii Vašich objednávok. Všetky objednávky by mali byť odoslané najneskôr 28. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Jsou nejen ekologická, protože s nimi nepřijde žádný dřevní odpad nazmar, ale i báječně samostatná.


Nepotřebují složitou obsluhu ani údržbu. Nemusíte co chvíli přihazovat polínka a pečlivě střežit oheň, aby nevyhasl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky