pondělí 4. prosince 2017

Chladič klimatizace octavia 1

Výměna chladiče u škody octavie. Ztrácela se mi voda z chladiče. Dostal jsem foťák od nárazníku k chladiči a tam bylo vidět růžové zbarvení a ucpaná čáast chladiče.


Vše žlutě vyznačené se musí. Ahoj kolegové, v sobotu jsem měnil chladič klimatizace a přitom udělal pár fotek aby jste měli aspoň.

Vyšroubujeme šrouby v podběhu blatníku! Není to nic složitého, ve dvou jsme to zvládli za ,5h. Současnost: Škoda Octavia combi 1. Nefunkční klimatizací je myšlen stav, kdy klimatizace. TDI, 77kw, diesel Kód motoru: BXE, BLS, BKC, BJB Rozměry: 590x360xchladič bez v. Chladič klimatizace Značka: SKODA Model: OCTAVIA I Model: 1.

TDI Octavia najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. TDI, 81kw, diesel Kód motoru: ASV Rozměry: 590x365xchladič bez vysoušecího fi. Při kontaktování uvádějte označení F725.


Nově přehlednější a rychlejší. Odkazy na odborné recenze. Objednávky jsou zpracovávané a odesílané obratem.


Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu. Rozvoz zboží pro prodejny, autoservisy je nyní pozastaven ! Náhradní díly - on-line obchod s náhradními díly na všechny modely vozů. Dodáváme nejširší sortiment náhradních dílů pro vozy.


TD chladič klimatizace klima. TDI 66kw AGR veškeré díly z vozu. Nechával jsem měnit chladič klimatizace a po opravě mě připadá, jako by nad chladičem zapomněli něco zpátky naklapnout.


TDi 16V, rozměr 580x390xpro.

Zkoušel jsem vyměnit chladicí medium, dokonce i čidlo tlaku. Motor Originální součástky - Motor SKODA 1. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Zde se nacházíte: Heureka. SKODA OCTAVIA I (1U2) - chladič klimatizace.


Součástí systému chlazení motoru Škoda Octavia je především chladič , termostat, čidla teplot a různé hadice přítoku a odtoku chlazené vody. Prodám všechny náhradní díly na Škoda Octavia Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených. Popis: nepoškozené,plně funkční. Chlazení - Klimatizace - Topení - Škoda Octavia , AUTOMRAZIK.


Možno zaslat na dobírku. Neoriginální náhradní díly špičkové kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky