pátek 22. prosince 2017

Topení z přírodního kamene zkušenosti

Topení z přírodního kamene je jedním z nejzdravějších topných systémů je hospodárné, pohodlné a snadno regulovatelné. Jsme velice rádi že již téměř let máte stále větší zájem o jeden z nejzdravějších a finančně efektivních topných systémů , který přináší slunce do Vašeho domova. TOPENÍ Z PŘÍRODNÍHO KAMENE o levnější než topení plynem. Princ: zkušenosti s topením z přírodního kamene.


Jak funguje topení z kamene ? Topení je díky teplotnímu čidlu při dosažení 90°C automaticky odpojeno, a protože je kámen tepelný vodič, nehrozí nebezpečí hoření. Autor: Václav Říha Datu21. Zkušenosti majitelů topení z přírodního kamene ? Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata. Vám přinese exklusivní vzhle úspory energií, bezúdržbový provoz a příjemné teplo!


Teplo vyzařuje všemi směry - na podlahu, strop i na zeď. Kamenné sálavé panely nebo také topení z přírodního kamene kombinuje infratopení a sálavé teplo akumulované do kamene. Designový moderní a funkční prvek interiéru.


Použití: domy, byty, kanceláře, obchody. Možnost výběru z několika barevných variant kamene. Jak topení z přírodního kamene funguje?


Už výše bylo nastíněno, na jakých principech tento způsob funguje. Základem je panel z kamene (většinou z mramoru nebo žuly), který při určité teplotě začne předávat teplo do místnosti , a to všemi směry – k podlaze, stropu i do středu prostoru. Tímto systémem dochází k vysoušení zdí (pokud je to třeba) a zamezuje tvorbě plísní. Konzultoval jsem to kdysi s kameníkem a ten mi říkal že by bylo možné vyfrézovat z rubu kamene drážku pro spirálu - šneka z měděného potrubí.


Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Tam, kde dříve visel radiátor, je teď místo pro fantazii. Mramorové topné díly - topení z přírodního kamene jsou jako obrazy přírody se zvučnými jmény jako Rushita, Rosa Beta nebo Blue Pearl.


Pokud Vám nevyhovuje žádný z rozměrů nebo výkonů, tak nezoufejte. Dokážeme pro Vás vyrobit topení z kamene přesně na míru – nabízíme Vám individuální přizpůsobení rozměru a výkonu. Na zakázku Vám vyrobíme topení z kamene různých tvarů nebo do kamene vybrousíme logo Vaší společnosti či zajímavý reliéf. Měl jsem doma na zkoušku tento panel, (3W, teplota asi °C, leštěná plocha 98xcm), a po dvou dnech jsem to vrátil. Vyzařuje teplo na podlahu, strop i na zeď.


Ve srovnání s obvyklým topením je topení z přírodního kamene výhodnější nejen ve spotřebě elektrické energie, ale hlavně v nákladech na údržbu, které Vám při tomto způsobu vytápění odpadají. Ahoj, má prosím někdo zkušenosti s tímto topením? Budu stavět přízemní dobře zateplený dům a rozhoduji se mezi plynem a topením z přírodního kamene. Může mi prosím někdo poradit?


Jestli s tím někdo topí, v jakém domě nebo bytě, kolik platí za elektřinu a podobně. Ocenili jsme, že dovoz a montáž topení z přírodního kamene je od firmy eurotop in po celé České republice zdarma,“ dodává ze své zkušenosti pan Procházka. Další výhodou topení z přírodního kamene je regulace.


Za jeden den při vytápění na cca °C během dne jsem měla spotřebu 18. Dobrý den, tím plynem jen topíte, nebo i ohříváte teplou vodu ? Příspěvků 3Zobrazení Poslední příspěvek od. Máme dlouhodobé zkušenosti s dodávkami našeho sortimentu na český trh, spolupracujeme s osvědčenými výrobci a dodavateli.


Naším nejvýznamnějším dodavatelem je přední evropský výrobce výrobků z přírodního kamene , italská firma Granulati. Mramor pro vnitřní architekturu vkusně využívá EUROTOPIN, částečně akumulační topení z přírodního kamene , které Vám přináší nejen teplo, ale i krásu. Vyzařované teplo je mnohem příjemnější, klasické vytápění topí krátkovlným zářením, oproti tomu vytápění z přírodního kamene topí dlouhovlným tepelným zářením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky