čtvrtek 7. prosince 2017

Náhradní tablety ceresit stop vlhkosti aero 360

Náhradní tablety ceresit stop vlhkosti aero 360

AERO 360° náhradní tablety Speciální aerodynamické tablety pro vysoce účinné pohlcování vlhkosti AERO 360° náhradní tablety bojují s nadměrnou vlhkostí a zároveň neutralizují nepříjemný zatuchlý zápach. Aromaterapie je druh terapie, která využívá esenciální oleje a další aromatické složky k ovlivnění nálady nebo zdraví. Zabezpečí tak vysoký účinek pohlcování vlhkosti a neutralizaci pachů.


Unikátní 3° cirkulace vzduchu Aero 3° funguje na fyzikálních. Pohlcuje vlhkost , zabraňuje vzniku plísní, pracuje bez elektřiny. Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy. Nové tablety jsou až o účinnější.


Výsledek je viditelný už po hodinách v provozu. Tablety 2vpohlcují vlhkost a účinně bojují proti zápachu. Zajišťuje vysoký účinek pohlc. Trvanlivost jedné tablety je cca měsíce v závislosti na relativní vzdušné vlhkosti a teplotě v místnosti.


Pro dokonalou koupelnu. Vhodný do všech prostor: obývací pokoj, kuchyň, koupelna, ložnice a sklep. Ideální také pro použití v karavanech a lodích.


Zabraňuje vzniku plísní, srážení vodní páry a alergiím. Určen do místností cca - m3. Nově zakoupený přístroj již obsahuje jednu. CERESIT STOP VLHKOSTI AERO 3o náhradní tablety.


Náhradní tablety ceresit stop vlhkosti aero 360

Proto mají náhradní tablety do. Slouží k pohlcování vlhkosti a. Náhradní tablety ceresit stop vlhkosti aero 360. Vytvořte si příjemnou atmosféru u vás doma s novou řadou náhradních tablet s. Díky členitému povrchu a otvoru. Optimální je jeho použití v místnostech jako je kuchyň, obývací pokoj, koupelna, ložnice a prostory s nízkou cirkulací vzduchu (sklep, garáž, podkroví, karavan, chalupa). Henkel optimalizuje vzdušnou vlhkost prostřednictvím 3° cirkulace vzduchu.


Zobrazte si všechny obchody. Ultraabsorpční 450g náhradní tablety mají speciální vlnitý tvar a otvor ve středu. Vďaka členitému tvaru a prúdeniu vzduchu okolo tablety sú prvé absorbované kvapky viditeľné už po hodinách.


Náhradní tablety ceresit stop vlhkosti aero 360

Systém AERO 3° funguje na fyzikálním principu - čím větší je kontakt tablety se vzduchem, tím větší je její absorpční účinek. Optimalizuje nadmernú vzdušnú vlhkosť prostredníctvom 3° cirkulácie vzduchu. Je ideálny do miestností o rozlohe 50m3. Súčasťou balenia sú náhradné dve tablety 450g s dvoma vrstvami a dvojitým účinkom efektívne pohlcuje vlhkosť a účinne.


Jak se zbavit vlhka a plisni? Detailní popis produktu. Stop Plisni a Stop vlhka. Unikátna 3° cirkulácia vzduchu Aero 3° funguje na.


Jeden pohlcovač vlhkosti vystačí na místnost o objemu 40m³.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky