pondělí 25. prosince 2017

Rohový ventil pračkový

Ventil je vhodný do teploty max. Skladem - ihned k odběru. Rohový aneb pračkový ventil.


Bezpečně připojí vaši pračku či myčku k napouštěcímu ventilu nebo vodovodnímu kohoutu a zaručí tak bezpečný průtok vody do jednoho či více přístrojů. Hledáte pračkový ventil ? Vyberte si z široké nabídky pračkových ventilů se zpětnou klapkou i bez ní.

Nabízíme značky Aqualine, Arco, Novaservis, Sapho a Schell. Vystaveno na prodejnách. Pračkový kohout se zpětným ventilem - chrom. Zpět Dostupnost produktu na prodejná.


C a pracovného tlaku bar. Jednoduché či kombinované rohové ventily pro připojení pračky, myčky nebo jiného spotřebiče se zdají být bez důležitosti, opak je ovšem pravdou. Kohout rohový , s filtrem a růžicí, vysokou odolností a luxusním vzhledem.


EUR EUR bez DPH EUR EUR bez DPH ks. Koupelny Ptáček, děláme koupelny, ve kterých se žije.

Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. Montáž rohového ventilu značky Schell s pomocí klíče schell.


Starý ventil jsem více méně povolil snadno, pomocí kleští. Jenže ted mám problém, nový ventil a ted už ani ten starý se mi nedaří našroubovat výpustí dolů a kohoutem nahoru. QUCK COMFORT Kombinovaný rohový ventil Nástrčná technika view product.


Kludi doprava zdarma Doprava od 6- Kč Doprava po celé ČR zdarma při nákupu nad 10. SKLADOM, odoslanie do h. Roháček je s vretenom a bez filtra. Možná hloupý dotaz, pokud pouzdro neprasklo při montáži , už nemůže. Nejprodávanější rohové ventily pod umyvadlo.


Použití: - pro montáž na omítku - pro připojení pračky. Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pojistný ventil se používá pro jištění přetlaku u bojlerů, při ohřevu vody totiž dochází ke změnám tlaku a tento ventil slouží k jejich vyrovnání.


No a odpadní sifon je prostě nutnost. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom.

Elektricky radiator interierove dvere masonite. Okrem e-shopu môžete nakúpiť aj v kamennej predajni. Guľové ventily, Inštalatérshop.


Svoju objednávku si u nás taktiež môžete vyzdvihnúť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky