pondělí 11. prosince 2017

Elektrický set therm el 14

Elektrické kotle s dotykovým displejem tvoří vrcholnou řadu elektrokotlů THERM. QTESETTSHC, SET TSHC- připojovací a ukončovací set na. Vybaveny energeticky úsporným oběhovým čerpadlem, úspora el.


Společnost Thermona je českým výrobcem plynových a elektrických kotlů THERM. Set je určen pro přestavbu litinového teplovodního kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním na.

Díky svým kompaktním rozměrům se řadí mezi malé elektrokotle. Sestava elektrického kotle a zásobníku teplé vody se vám hravě postará o tepelnou pohodu a dostatek teplé užitkové vody. Díky externímu trojcestnému ventilu, který je součástí zvýhodněného setu, je možné elektrokotlem ohřívat užitkovou vodu v zásobníku. Zostava elektrického kotla, zásobníka TÚV a ekvitermickej regulácie sa vám hravo postará o tepelnú pohodu aj o dostatok teplej úžitkovej vody. Vďaka externému trojcestnému ventilu je možné elektrokotlom ohrievať úžitkovú vodu v zásobníku.


Velice podobná je i regulace elektrického kotle. Dokonce stejné jsou i regulátory, které se pro regulaci kotlů a topení používají.

Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa radí medzi malé elektrokotle. Elektrický kotel Therm EL Elektrický kotel Therm EL Intuitivní a snadnější ovládání pomocí dotykového displeje, lepší orientace v menu nahrazení zkratek textem). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Cenové zvýhodnenie dosahuje až 455€, teda oproti kúpe samostatných produktov. Máte tak skvelú príležitosť zmodernizovať svoj vykurovací systém a tým získať ekologicky a energeticky úspornú zostavu na vykurovanie a prípravu teplej vody.


V katalogu nemáme podrobnější informace o therm el 14. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Thermona Therm EL Závesný elektrokotol s dotykovým displejom a výkonom 1kW.


Sprchový set s baterií. Toto ovládání je velice přívětivé vůči uživateli, param. Elektrokotle EL a jsou standardně vybaveny dotykovým displejem. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Lze jej montovat do systémů ústředních a etážových vytápění s nuceným oběhem s otevřeným nebo uzavřeným systémem. Jedná se o ekologicky čistý provoz bez nároků na odvod spalin.

Jednoduchou obsluhu podporuje přehledný třímístný LED displej, doplněný jednoznačnou signalizací řadou světelných LED diod. GENERAL CHARACTERISTICS OF THERM – EL ELECTRIC BOILERS Therm - EL electric boilers are wall-mounted appliances designed for water heating in a heating system and potentially for domestic hot water heating (hereinafter referred to as “DHW”) in an indirect heating storage tank. W, regulační krok kW vhodné zejm. TUV) v kombinaci se solárními panely, tepelným čerpadlem apod.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. THERM EL boilers are produced in three series. Elektrokotel THERM - EL je určen díky své konstrukci do topných teplovodních systémů s nuceným oběhem vody. Je možné ho instalovat do systémů ústředního a etážového vytápění s nuceným oběhem s otevřeným nebo uzavřeným systémem.


Vytápění za pomoci tohoto kotle je ekologicky šetrné, bez nutnosti odvodu spalin. Produkty značky Thermona za skvělé ceny. Rychlá a bezpečná doprava. Speciální slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na dům i zahradu.


Kotle je zároveň možné vyžít k ohřevu teplé vody v externím zásobníku. V tomto případě je nutné kotel doplnit o příslušenství - trojcestný ventil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky