středa 27. prosince 2017

Prodám plynové topení trumatic

Karavan je v excelentním stavu, ideální pro rodiny s dětmi. Topení je již dostupné pouze ve verzi s automatickým zapalováním. Součástí topení je termostat a existuje možnost dokoupit k němu přídavný rozfuk teplého vzduchu pro ještě větší komfort. Dům a zahrada - Plynove topeni bazar.


Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vhodné pro obytné vozy i karavany.


Firmou, která se výrobou topení proslavila nejvíce je Truma , která také tvoří většinu naší nabídky. V této kategorii nabízíme samotná topení , veškeré příslušenství pro topení i doplňky , které jen pro vyhřívání prostoru karavanu můžete potřebovat. U běžných typů do karavanů jsou manuální s piezo zapalovačem nebo poloautomatické s elektronickým zapalováním na tužkové baterie.


Je čerstvě vymontováno z karavanu.

Prodám karavan Beyerland Vitesse r. Má nový hořák, ale vadný ventil, který je potřeba vyměnit. Dvouosé karavany se vybavují 5kW topením. Poslední aktualizace rok před. Nezávislá topení teplovodní a teplovzdušná topení.


Karavanová plynová topeníprodlužte si letní sezonu. Teplovzdušná topení jsou zárukou klidného spaní TRUMATIC , EBERSPÄCHER, WEBASTO. Erlan, Pony, Zako kabiny pro Váš klidný odpočinek. Piezoelektrické zapalování.


Plynové topení Trumatic E bylo vyvinuto speciálně pro úsporu místa a lze jej univerzálně použít. CZ doklady,platná STK Dvě rozložitelná sezení (1x 135cm a 2x 135cm). WC, vaničkou a sklopným umyvadlem.


Kuchyňka s trojkombinovanou lednicí, vařičem a dřezem. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plynové topidlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty plynové topidlo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Karma Beta Comfort - Plynové podokenní topidlo KARMA BETA comfort - elektronicky řízené topidlo s výkonem kW do vytápěného prostoru do max.

Make the payment only after you receive the item. Always meet the seller at a safe location. Do not pay until you have verified the item. Zdroj plynu slouží standartní desetikilová propanbutanová láhev. Předmětem prodeje je topení , řídící jednotka, termostat a kabeláž.


Hmotnost 1kg, rozměr: 6× 300. Teplotu lze nastavit termostatem, který ovládá automatickou činnost topení. Jedná se pouze o topení bez krytu a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky